Home NIEUW in de salon: de musthaves voor deze zomer!
Hair update

NIEUW in de salon: de musthaves voor deze zomer!

Nieuw-amika-keune-davines-cWat zijn de nieuwe haarproducten voor het komende seizoen? Mat, UNDONE haar blijft het goed doen, het mag deze zomer lekker nonchalant. Maar het moet wel beschermd worden in de zon. En als je haar dan toch te veel gaat pluizen is een mini-stijltang voor onderweg wel zo handig!
amika-undone-texture-spray
AMIKA - introduceert Un.Done Texture Spray
Creëer een ongelooflijke textuur en volume met amika’s nieuwe Un.Done Texture Spray. Dit product is speciaal ontwikkeld voor een perfecte ‘imperfecte’ look. De onzichtbare, droge formule bezorgt het haar een natuurlijke, matte finish. Ideaal voor de creatie van een sexy slag in het haar en voor een glamorous updo. De amika Un.Done Texture Spray bevat bovendien de herstellende voordelen van amika’s kenmerkend ingrediënt Obliphica (duindoornbes), welke de gezondheid van het haar zichtbaar verbetert. beschermen tegen schadelijke invloeden zoals vrije radicalen. 
NIEUWE PRODUCTEN: UN.DONE Texture Spray
davines-su-milk
DAVINES - De nieuwste zon must-haves 
Om te voldoen aan de behoeften van haar en huid tijdens de zomer, presenteert Davines SŪ ESSENTIAL HAIRCARE met als echte noviteit de unieke spray cream Sū Milk. Doel is om het haar te beschermen tegen de schade van de zon en omgevings-factoren, dankzij de nieuwste generatie UV filters. Hydraterende en ‘film-forming’ bestanddelen verbeteren en behouden de gezondheid en schoonheid van het haar.
NIEUWE PRODUCTEN: SU/MILK 
keune-dry-shampoo
KEUNE - Introduceert Design Dry Shampoo
Design Dry Shampoo absorbeert oliën die het haar futloos en zwaar maken. Het haar is zichtbaar schoner en voller en krijgt extra volume en textuur waardoor het goed te stylen en restylen is. Het bamboe-extract in deze droogshampoo verzorgt en versterkt het haar. Ilham Mestour, Global Creative Artistic Director van Keune heeft nog een goede tip. ‘Alle haarstylisten kennen de voordelen van een droogshampoo voor vrouwen die een snelle volumeboost voor hun haar willen. Ook wanneer hun modellen een shoot hebben waar geen wasmogelijkheden zijn, is het een ideaal product.
NIEUWE PRODUCTEN: Design Dry Shampoo
carmen-straight-to-go
CARMEN -  Altijd en overal mooi steil haar
Je gaat uit, het is gezellig en ineens begint je zorgvuldig gestylde haar weer te krullen. Geen paniek! Nu is er de perfecte oplossing: Carmen Straight To Go, de compacte stijltang zonder stekker en slechts 19 cm lang. Die neem je in je handtas overal mee naar toe. In een kleine, hittebestendige reis-etui waar je de mini-stijltang kunt vergrendelen en direct na gebruik in kunt opbergen.
NIEUWE PRODUCTEN: Straight to Go