Home Klein feestje
BEWUSTWORDING

Klein feestje

We dachten op de goede weg te zijn en dat we er bijna vanaf waren: corona. Maar helaas viel dat tegen en zijn er opnieuw maatregelen ingelast om de openingstijden van de salons te beperken. Het goede nieuws is natuurlijk wel dat de salons open mogen blijven en dat ze de omzet van de drukste maand van het jaar niet gaan mislopen. Wat fijn dat een corona coupe ons deze feestdagen wordt bespaard! Maar feestvieren zal in het klein moeten en hoogstwaarschijnlijk thuis. Daar sluit ons thema @HOME mooi op aan; we gaan er thuis een (klein) feestje van maken!

De dagen zijn kort en binnen is het warm en gezellig. Gun jezelf een salon treatment en een waanzinnig kapsel en neem thuis eens de tijd voor een extra maskertje. In ons themaverhaal gaan we je meer vertellen hoe je jezelf thuis lekker kunt verwennen met de fijnste treatments.

Samen

Gezellig samenzijn met familie en vrienden is ook iets dat in de decembermaand voor de meesten op de agenda staat. Het afgelopen jaar was voor velen moeilijk door corona. Misschien heb je een dierbare verloren of is er ruzie ontstaan door een meningsverschil over deze crisis. Of voelde je je eenzaam door de lockdowns en avondklok. We hebben er allemaal mee te maken gehad.

Mitch & Morrie

Ik moest daaraan denken toen ik de podcast van Oprah beluisterde. Dit keer met Mitch Albrom, die vertelde over zijn bestseller 'Mijn dinsdagen met Morrie'. Mitch bezocht Morrie elke dinsdag tijdens de laatste periode voor zijn dood en leerde van hem de lessen van het leven. Want uiteindelijk is het verbinding waar het om gaat; je familie en vrienden. Dus laten we onze onenigheden opzij zetten, in het grote geheel is het allemaal niet zo belangrijk.

En laten we eens kijken wat we voor een ander kunnen doen. En als het mag of kan; nodig eens iemand uit die alleen is @Home. Want uiteindelijk maakt niets ons zo gelukkig dan geven. Geven doe je daarom ook niet voor de ander, je doet het voor jezelf. Twee vliegen in één klap dus!

Vooruitkijken

En verder besteden we natuurlijk weer veel aandacht aan deze mooie branche met interviews met professionals, trends en blikken we alvast vooruit naar 2022.

Inspiratie nodig? Kijk in ons LOOKBOOK en kies jouw favoriete feestkapsel!

Lookbook HAAR | Lookbook HEM | Lookbook HUID