Home Kevin Murphy goes for Ocean Waste Plastic
Hair update

Kevin Murphy goes for Ocean Waste Plastic

We weten het allemaal wel; de vervuiling van onze oceanen moet zo snel mogelijk stoppen en plastic is een grote boosdoener.

Elke minuut, dag in, dag uit, wordt een grote vrachtwagen volgeladen met plastic afval in een van onze oceanen gedumpt. Daarom heeft Australische kappersmerk Kevin Murphy besloten om alle biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen te vervangen met een verpakking die bestaat uit 100% recycled Ocean Waste Plastic (OWP). Hiermee wordt jaarlijks 360 ton afval uit de oceaan gehaald en is Kevin Murphy het eerste beautymerk dat deze stap durft te maken!

Dit jaar werd gestart met het vervangen van de huidige verpakkingen door verpakkingen die gemaakt zijn van 100% Ocean Waste Plastic.

Deze beslissing is belangrijk voor de toekomst van ons milieu. Het is onze plicht nog duurzamer te zijn en onze oceanen schoon te maken voor het welzijn van onze planeet en toekomstige generaties.

Kevin Murphy

Zie hier alle artikelen van KEVIN.MURPHY . KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Een duurzame keuze op het gebied van professionele producten. WieWatHaar testte al een flink aantal van deze parabeen- en sulfaatvrij fijne producten. Cleo testte bijvoorbeeld de FREE.HOLD Styling Paste en Marit de TOUCHABLE voor extra body. En we testte er meer! Nieuwsgierig naar een salonbehandeling? Kijk dan bij een van de aangesloten salons.