Home Happy Summer!
BEWUSTWORDING

Happy Summer!

Ons thema deze maand past helemaal bij de tijdgeest: HAPPY VIBES. Na een lange, verstilde winter met lockdowns, avondklokken en mondkapjes, zien we eindelijk het licht aan het einde van de tunnel. Want wees nou eerlijk; je zomerkapsel staat toch veel leuker zonder mondkapje? Ook vakanties zijn weer mogelijk en of je nu naar het buitenland gaat of de zomer viert in eigen land, er is genoeg reden voor wat vrolijkheid!

Maak een afspraak met je kapper en vraag naar de zomertrends van dit jaar of laat je nagels lakken in een vrolijk kleurtje en vraag jouw schoonheidsspecialiste hoe je aan zo'n prachtige glow op je huid komt! Bekijk ons nieuwe lookbook voor de meest actuele inspiratie!

Geluk van binnenuit

Maar we kijken verder dan de buitenkant, want geluk komt van binnenuit en je kunt niet stralen zonder dit te ervaren. Deze maand staan we extra stil bij de betekenis van geluk. Verder zijn er weer mooie en inspirerende interviews en vertellen onze experts je alles over haar- en huidverzorging tijdens de zomermaanden.

WieWatHaar Awards

Ook kregen we pas te horen dat het Coiffure Awards Gala definitief doorgaat op 12 september, zodat de deelnemende kappers eindelijk bekroond kunnen worden! En daarnaast staat september natuurlijk ook in het teken van de uitreiking van onze eerste WieWatHaar Awards en worden de winnende producten, merken en projecten bekendgemaakt.

Maar eerst gaan we genieten van de zomer. Enjoy & happy vibes! ?☀️