Home Getest: Pupa Sexy Cheeks
Editor's picks

Getest: Pupa Sexy Cheeks

Meer volume op je wangen zonder injectables? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Mijn wangen waren vroeger iets voller dan nu, dus ik was ontzettend nieuwsgierig of dit product het volume zou terug brengen.

Inhoud

De tube heeft een inhoud van 30ml. Door de kleine opening doseert hij makkelijk waardoor er niet onnodig te veel product uit de tube komt. De crème zelf is wit van kleur, heeft een parelmoer glans en smeert goed uit. Wat ik fijn vind aan deze crème is dat hij erg lekker ruikt, snel intrekt en zijdezacht aanvoelt op mijn huid.

Werking

In het product zit Volufiline een plantaardig ingrediënt afkomstig uit de wortel van Anemarrhena asphodeloides dat in Azië groeit. Het bevordert de volume van de huid, wat uiteindelijk zorgt voor een mooi plumpend effect. Op de verpakking las ik dat het product twee keer per dag, voor een periode van 8 weken aangebracht dient te worden op een schone huid. Ik heb het product korter dan één week getest en in de ochtend en avond op mijn jukbeenderen aangebracht nog voor het aanbrengen van mijn dagcrème en make up. 

Het resultaat

Tijdens het aanbrengen van mijn blush valt het mij op, na een paar dagen consequent smeren, dat er een licht highlightend effect zichtbaar is op mijn jukbeenderen. Het resultaat heeft mij enthousiast gemaakt en ik zal de komende 7 weken consequent blijven smeren om het maximale resultaat en volume te kunnen krijgen op mijn jukbeenderen.

Conclusie: Een makkelijk, snel en heerlijk geurend product om toe te voegen aan je beauty ritueel.

Tip! Het nut van een thuismasker