Home Feestkapsels
Kapsels

Feestkapsels

Een veel voorkomend probleem bij veel dames is tijdsnood, en dan vooral voor het creëren van een mooie coupe voordat je naar een feestje moet.

Om in deze noodsituaties toch een geschikt feestkapsel te kunnen komen, hebben wij hieronder een lijstje met makkelijke feestkapsels neergezet. Je haar binnen enkele minuten doen en toch tot een feestelijk kapsel komen, dat doe je zo:

Ons toplijstje

Feestkapsels zijn er natuurlijk in allerlei verschillende variaties. Om je een beeld te geven van deze feest kapsels, hebben wij van de meeste basic kapsels een variant neergezet die zorgt voor een feestelijke look.

1. De knot

Dit is van oorsprong geen feestelijk kapsel, maar juist bedoeld om al het haar gemakkelijk vast te zetten en er geen last meer van te hebben. Door de knot om te zetten in een feestelijke updo, zul je al snel de blits maken op een feestje.

2. De paardenstaart

Voor de paardenstaart geldt in principe hetzelfde. Ook hier is de paardenstaart in eerste instantie geen feestelijk uitziend kapsel. Door de paardenstaart om te zetten in een twisted ponytail, ofwel een gedraaide paardenstaart, zal je haar er al snel feestelijk uitzien. Dit feestelijke kapsel heeft bovendien ook een goed effect op het werk. De look blijft namelijk, ondanks dat het een paardenstaart is, erg netjes.

3. Visgraatvlecht

Een variant van de gewone vlecht, die er toch bijzonder ingewikkeld uitziet.

Dit zijn onze feestkapsels, die je binnen no-time kunt creëren en waarbij je de blits zult maken op elk feestje. Je haar doen hoeft dus geen uren meer te kosten.

Op naar het feestje

Mocht je nu meer tijd hebben voor het creëren van een feestkapsel, dan zijn er uiteraard honderden andere mogelijkheden om tot een geschikt feestkapsel te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om je een tip te geven voor het zoeken van feestelijke kapsels raden wij je aan om te kijken naar celebrities! Aangezien zij altijd positief en vooral hip en modern in het nieuws willen komen, zal een feestkapsel in 9 van de 10 gevallen niet ontbreken. Mocht je binnenkort dus in tijdnood komen, en heb je jouw haar nog niet gedaan, denk dan aan één van bovenstaande tips. Of lees deze Party kapsels!

Beeld: Engin Akyurt