Home Hoe maak ik de waterval vlecht?
Get the look

Hoe maak ik de waterval vlecht?

Een waterval vlecht wordt vaak beschouwd als de moeilijke variant van de normale vlecht. Veel dames zijn dan ook bang dat de waterval vlecht slecht uitpakt wanneer zij deze vlecht zelf zetten door de moeilijkheidsgraad. Wanneer je je echter een beetje voorbereid, valt de waterval vlecht gelukkig reuze mee. Om je bij deze voorbereiding een beetje te helpen, hebben wij hieronder alvast een uitgebreid stappenplan neergezet hoe de waterval vlecht het best gemaakt kan worden.

Wat is de waterval vlecht?

Voordat we precies gaan uitleggen hoe de waterval vlecht het best kan worden toegepast, zullen we voor de onwetenden nog even uitleggen wat deze vlecht precies is. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, een goed uitgevoerd voorbeeld van de waterval vlecht zie je in het voorbeeld hierboven. Het geeft een sprookjesachtige look die vooral op speciale gelegenheden, zoals een bruilof of gala, erg goed van toepassing is!

Stappenplan

  1. Haar naar achter kammen
  2. Start met vlechten zoals je dit ook doet bij een normale vlecht.
  3. Na de eerste slag, start je met de linkse streng een tweede. Zodra deze in het midden is, laat je de rechtse streng hangen en pak je en nieuwe pluk haar om een nieuwe rechtse streng te beginnen. Leg deze over het midden om vervolgens ook de linker hierover te leggen.
  4. Herhaal deze techniek. Telkens de rechter streng laten hangen, nadat de linker streng het midden is.
  5. Zet de waterval vlecht vast met een speld.

Zie ook Tutorial BARDOT PONYTAIL, dé sexy paardenstaart

Cover: lucas mendes