Home Een upgrade van jezelf
BEWUSTWORDING

Een upgrade van jezelf

Ons thema voor november is Upgrade Now! Jezelf even onder de loep nemen en jezelf de moeite waard vinden om een boost te geven.

Gun jezelf een bezoekje aan de kapper voor een nieuwe coupe of haarkleur. We zitten middenin de herfst en wat is nou mooier dan een nieuwe, warme herfsttint in je haar? En vergeet ook je huid niet, een bezoekje aan de schoonheidsspecialist kan je huid een heerlijke oppepper geven. Vooral nu de verwarming weer aanstaat, kan je huid sneller droog worden. Laat je vooral ook adviseren over de geschikte verzorgingsproducten voor dit jaargetijde.

Of denk aan een nieuwe foundation. Je huidskleur is nu toch weer anders dan tijdens de zomermaanden en daar horen nieuwe producten bij. En wie kan een nieuwe lipstick of oogschaduw weerstaan? Kortom, geef jezelf een mini-makeover voor het najaar!

Vergeet ook je innerlijke beauty niet!

Ook de binnenkant heeft aandacht nodig. Het is een stressvolle tijd, we zitten middenin een recessie en de prijzen rijzen de pan uit. Reden tot piekeren dus. Een dagje naar de sauna of een fijne massage kan je al wat rust geven. Nog beter is om regelmatig aan je innerlijk te werken. Een paar keer in de week yoga of mediteren, brengen al die stemmetjes in je hoofd wel tot rust.

En je weet het: als je vanbinnen straalt, zie je er aan de buitenkant ook een stuk mooier uit!