Home Dit is waarom je MALIN+GOETZ geurkaarsen móét hebben!
MUSTHAVES

Dit is waarom je MALIN+GOETZ geurkaarsen móét hebben!

Geurkaarsen, we zijn er zó dol op! Ze ruiken heerlijk en zijn een ware investering voor je interieur. Geloof mij, het doet echt wat met de look en feel van jouw huis. Het zorgt voor verlichting en zoals het kaarsje thuis brand… Kortom: een en al ontspanning. Nu stuitte ik op de geurkaarsen van MALIN+GOETZ en ik zal vertellen waarom ik fan ben!

Leuke namen

Om te beginnen zijn de namen van MALIN+GOETZ al heel leuk, zoals de: Dark Rum Candle, Mojito Candle, Cannabis Candle en Leather Candle. De kaarsen hebben een robuuste, stoere uitstraling en dit past perfect bij mijn interieur. Ze zijn rauw en intiem. Het leuke vind ik ook dat alle ingrediënten op het glas van de kaars staan, wat voor mij een luxe uitstraling geeft.

Milieuvriendelijk

Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten, zoals soja, bijenwas en katoen. Ik vind de geuren erg unisex, dus wedden dat je zelfs je man tegenwoordig blij kan maken met een geurkaars?

Want kaarsen maken een huis gezellig. Ook zonder een kaars aan te steken, doet het al iets met de sfeer. Zie het als een accessoire en style het af met een paar vaasjes in dezelfde kleurtinten. De geurkaarsen van MALIN+GOETZ staan niet alleen mooi in de woonkamer, ook de badkamer of je slaapkamer gaan erop vooruit met een geurkaars!

Goed humeur!

Bovendien hebben geuren grote invloed op je humeur. Geuren hebben een enorme invloed op je gemoedstoestand, vaak zonder dat je het zelf door hebt. Je reukzin is het minst bewuste zintuig. Maar onze hersenen slaan veel geuren op en wist je dat we kunnen geuren beter kunnen onthouden dan dingen die je ziet? Aan elke geur zit een bepaalde herinnering.

Onderzoek heeft uitgewezen dat als mensen worden blootgesteld aan een lekkere geur, ze veel sneller in staat zijn om hun problemen op te lossen dan wanneer ze een geur om zich heen hebben die ze niet lekker vinden. Dat is dus nog een extra reden om jezelf te verwennen met een geurkaars die jij lekker vindt! Neem echt de tijd om een geurkaars uit te kiezen, die je lekker vindt ruiken. Vergelijk het met het kiezen van een parfum. GeurenEn ontdek: met een fijne geurkaars in huis is het leven een stuk leuker. Dáárom vind ik dat je deze geurkaarsen van MALIN+GOETZ in huis moet hebben!

Cover: Noelle Australia