Home Behind the cover: Everyday Decadence
Get the look

Behind the cover: Everyday Decadence

Dit model uit de VivID-collectie van de Essential Looks van Schwarzkopf Professional, prijkt niet voor niets op onze cover van deze maand. Het korte haar kan op diverse manieren worden gestyled. Van tomboy to sexy diva, met deze coupe van het allemaal. Wij vielen voor de eenvoud van dit kapsel en de prachtige trendy bruine kleur met rijke schakeringen. En natuurlijk is het prachtige model ook geweldig gekozen voor deze look. Alles klopt!

Dit model komt uit de trendserie Everyday Decadence en viert structuur, 'vorm en gender neutraliteit met comfort in de coupe en een weelderige afwerking'. 

All dressed up and nowhere to go, dit verhaal gaat over chillen en gesprekken in oversized silhouetten, luxe afwerkingen, heldere scherpe accenten, power pastels, en eigentijdse gender neutraliteit. In een hokje stoppen is saai, dus we zijn allemaal vrij om te zijn wie we willen zijn in een gedruft nieuw tijdperk van minimalisme. 

HaIr: Tyler Johnston, Lesley Jennison | Essential Looks SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Together. A Passion For Hair We are always Reinventing hair. Dit is onze missie. Elke dag overal. Schwarzkopf Professional doet het samen.

Lees ook ; Essential Looks haartrends najaar 2020 of

Lees ook ; Essential Looks haartrends najaar 2020 of 5 VRAGEN AAN Marianne Leendertse-Vlijm