Home Essential Looks haartrends najaar 2020
Get the look

Essential Looks haartrends najaar 2020

Deze collectie is gemaakt in een uitdagende tijd waarin de hele wereld in lockdown was. Toch heeft Schwarzkopf Professional besloten om de najaars- en wintertrends 2020 wel te presenteren en het resultaat van al die inspanningen onder moeilijke omstandigheden is de VivID-collectie. Laat je verrassen en inspirerendoor de 3 prachtige trends van dit najaar!

Als alles in beweging is, wenden we ons tot de passie, de verbeelding en de creativiteit in ons allemaal. Als kappers worden we 's morgens wakker om mensen te helpen zichzelf opnieuw uit te vinden en zich voortdurend uit te drukken; wie ze ook zijn en hoe ze ook willen leven. Vandaag vieren we de liefde, het leven, de passie en de identiteit. Welkom bij de VivID-collectie.


Simon Ellis (Internationaal creatief directeur )

 Simon beschrijft de collectie als een "werk van liefde" waarbij inspiratie van de catwalk, social media en Schwarzkopf Professional's eigen creatieve gemeenschap zijn doorvertaald in drie belangrijke trends : Once Upon A Time, Everyday Decadence en Dark Romance. Elke trend is voorzien van een Catwalk en Salon look. 

Naast de looks heeft Schwarzkopf Professional ook een gloednieuwe Color Blender Tool gelanceerd in samenwerking met Global Colour Ambassador, Lesley Jennison . Er zijn 3 trends te onderscheiden:

1. Once Upon a Time 

Deze trend vertelt een verhaal over het verleden en de toekomst - over de nostalgie van vandaag.In soft-focus nostalgie, dromerig licht over optische patronen en prachtig moeiteloos haar. Van een tijd waarin het voelde alsof een uitbarsting van technicolor de wereld had getransformeerd van grijs in een glorieus land voor vrije geesten, zelfexpressionisten en individuelen. 

2. Everyday Decadence 

Deze look viert structuur en genderneutraliteit met comfort in de coupe en een weelderige afwerking. Dit verhaal gaat over chillen, luxe afwerkingen, heldere scherpe accenten, power pastels, en eigentijdse genderneutraliteit. In een hokje stoppen is saai, dus we zijn allemaal vrij om te zijn wie we willen zijn in een nieuw tijdperk van minimalisme. 

KIJK OOK: Behind the cover: Everyday Decadence

3. Dark Romance 

Welkom in de magische wereld van betovering en illusies! Een duisternis valt, die mysterieuze schaduwen werpt die bedriegen en verleiden. Deels paranormaal, deels romantisch, werpt deze trend een subversieve betovering op iedereen die het ziet. Met magische lagen van betoverende werelden van donkere transparantie en gedeconstrueerde vormen.