Home Van kort naar lang haar, kan dat wel?
Get the look

Van kort naar lang haar, kan dat wel?

Featured Video Play Icon

Heb jij spijt van het feit dat je haar te kort is geknipt bij de kapper? Of sterker nog, heeft jouw kapper zich verknipt? Dat is helaas een veel voorkomend probleem dat wij als kappers dagelijks tegenkomen op de werkvloer.
Ik weet uit ervaring dat er vrouwen rondlopen met de droom in hun hoofd: “ik wil lang haar” en zich dan afvragen of het überhaupt wel mogelijk om je haar te verlengen bij heel kort haar. Niet getreurd, er zijn oplossingen genoeg, mits je bij de juiste salon terechtkomt en hier de nodige expertise in huis is. In een hairextensions salon werken specialisten die ervaring hebben met extensions en alles kunnen op het gebied van haarverlenging. Zij weten als geen ander raad en geven eerlijk advies. Het is ook heel normaal dat sommige collega-kappers het niet aandurven, met alle respect, ieder heeft zijn specialisaties en kennis. Ik zeg altijd: vergelijk het met een tandarts en een orthodontist. Allebei werken ze aan het gebit van een mens, maar toch zijn ze gespecialiseerd in een ander vakgebied.
lang-haar-02

De reacties die je hoort zijn: ”Ik voel me veel vrouwelijker of meer sexy.”

Ik wil graag een paar leuke voor en na foto’s delen van mijn werk met jullie delen en een filmpje die laat zien hoe iemand van heel kort naar lang haar gaat.
lang-haar-01

Wat doet lang haar met een vrouw?

Wat ik altijd merk bij dames die een haarverlenging ondergaan, is dat het niet alleen een transformatie in hun uiterlijk is, maar dat het ook lijkt alsof ze ineens een heel stuk zelfverzekerder worden!
Leestip! De salon van Bob Jansen