Home Uitgelicht: Oolaboo Saveguard Shield SPF 30
Onze favorieten

Uitgelicht: Oolaboo Saveguard Shield SPF 30

Vooral tijdens de zomermaanden is een goede bescherming tegen UV-stralen een must! Daarom mag deze Saveguard Shield van Oolaboo niet in je badkamerkastje ontbreken.

Verpakking

Een fijne pompflacon van 50ml kost €67,50, maar je doet er wel heel lang mee! Een pompje is voldoende voor je hele gezicht en naast bescherming tegen UV-stralen, wordt de huid ook voldoende gehydrateerd. De emulsie is parfumvrij zodat zelfs de meest gevoelige huidjes hier heel blij van worden! En de verpakking is - net zoals bij alle andere Oolaboo producten - prachtig!

Inhoud

De crème smeert goed uit en laat gelukkig geen witte waas achter, terwijl je gezicht wel goed wordt beschermd (SPF 30). Aanrader!Over Oolaboo:

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien kun je er zeker van zijn dat al onze producten niet zijn getest op dieren.

Camera: Frank Lodder | Edit: Marit Heemskerk | Model Cleo Tempelaars