Home Ontdek het Nieuwe OPI GelColor Intelli-Gel System™
NAILS

Ontdek het Nieuwe OPI GelColor Intelli-Gel System™

De wereld van nagelverzorging wordt opnieuw gedefinieerd met de lancering van het baanbrekende GelColor Intelli-Gel System™ van OPI.

Deze innovatieve nieuwe gel, voorzien van de revolutionaire OPI Intelli-Gel Technology™, belooft elke keer vlekkeloze, streeploze resultaten. Hier is waarom je enthousiast moet zijn over deze nieuwe introductie.

Zelfcorrigerende Formule

De kracht van het GelColor Intelli-Gel System™ ligt in de zelfcorrigerende formule. Deze technologie zorgt ervoor dat de gel zichzelf automatisch egaliseert, wat resulteert in een perfecte afwerking zonder strepen of onvolkomenheden. Zo voorkom je vervelende onoffenheden of bobbels op je nagellak die er niet horen te zijn.

Intelli-Brush™: Voor Moeiteloze Applicatie

Het systeem is uitgerust met de nieuwe Intelli-Brush™, ontworpen voor moeiteloze productopname, controle en een perfecte productflow. Deze penseeltechnologie maakt het mogelijk om de nagel in slechts één beweging volledig te bedekken, wat zowel tijd bespaart als het applicatieproces vereenvoudigt.

Langdurige Draagbaarheid en Intense Glans

Met het OPI GelColor Intelli-Gel System™ geniet je van tot wel drie weken draagplezier. De formule biedt niet alleen een langdurige bescherming, maar zorgt ook voor een levendige kleur en intense glans die langer behouden blijven. Zo kan jij extra lang genieten van je manicure!

Vegan en HEMA-vrij

OPI heeft gezorgd voor een verantwoorde keuze met een nieuwe formule die veganistisch en HEMA-vrij is. Dit betekent dat er geen dierlijke ingrediënten of bijproducten worden gebruikt, wat het product niet alleen beter maakt voor je nagels, maar ook voor het milieu.

Uitgebreid Kleurenassortiment

Het GelColor Intelli-Gel System™ komt met een indrukwekkend kleurenpalet. Met 100 klassieke en bestverkochte OPI-tinten, aangevuld met nieuwe Base Coat en drie verschillende Top Coats, is er voor ieder wat wils. De hogere pigmentatie en intense glans zorgen voor tinten die helderder en dieper zijn dan ooit tevoren.

“Ik kan vol vertrouwen zeggen dat het GelColor Intelli-Gel System de slimste gel van OPI tot nu toe is. De zelfcorrigerende technologie en de Intelli-Brush zorgen voor een ongeëvenaarde applicatie-ervaring. De verbeterde formule met hogere pigmentatie biedt een superieure ervaring waar zowel professionals als hun klanten dol op zullen zijn.”

Sarah Fairneny, Vice President Research & Development bij OPI, deelt haar enthousiasme:

Het OPI GelColor Intelli-Gel System™ is klaar om de nagelverzorgingsindustrie te revolutioneren met zijn slimme technologie, uitgebreide kleurkeuze en innovatieve applicatiemethoden. Of je nu een professional bent of een nagelliefhebber, dit systeem biedt een vlekkeloze en langdurige oplossing voor perfect gelakte nagels.

Ontdek het nieuwe, verbeterde GelColor Intelli-Gel System™ en ervaar de toekomst van vlekkeloze nagels.