Home Uitgelicht: Oolaboo Moisty Seaweed 24 Benefits
Onze favorieten

Uitgelicht: Oolaboo Moisty Seaweed 24 Benefits

Soms zijn er van die producten, die je altijd wel in je badkamer wilt hebben staan! Zoals deze handige leave-in conditioner van het Nederlandse merk Oolaboo: de 24 Benefits Instant Cure.

Verpakking

Een pompflacon van 200ml daar heb maar je hebt er maar een klein beetje van nodig omdat elk pompje supergeconcentreerd is met veel goodies voor je haar! Het bruine plastic flesje voelt kwalitatief goed aan, het pompje werkt goed, dus de buitenkant is prima in orde want het ziet er nog mooi uit ook!

Inhoud

Maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Wat meteen al opvalt is de heerlijke, bloemige geur. De vloeibare, witte crème verdeel je plukje voor plukje in het handdoekdroge haar en als er wat op je handen blijft zitten, is dat geen straf, want wat ruikt dit spul lekker! Fijn is ook dat het haar niet vettig wordt, de emulsie wordt meteen opgenomen en verzwaart het haar absoluut niet.

En ook tussen wasbeurten door is dit een heel fijn product om af en toe je (droge) haarpuntjes mee te verwennen. Er zitten geen parabenen, SLS/SLE en minerale olie in.Over Oolaboo:

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien kun je er zeker van zijn dat al onze producten niet zijn getest op dieren.

24 benefits

 1. hydrateert intensief
 2. verzacht onmiddellijk
 3. repareert schade aan de schubbenlaag
 4. verbetert de doorkambaarheid
 5. egaliseert multi-porositeit
 6. ondersteunt volume
 7. definieert krullen
 8. herstelt beschadigd haar
 9. versterkt het haar
 10. doet levenloos haar herleven
 11. sluit de schubbenlaag
 12. temt onrustig haar
 13. beheerst kroeshaar
 14. herstelt gespleten haarpunten
 15. verbetert de elasticiteit
 16. stopt haarbreuk
 17. voorkomt kleurvervaging
 18. voorkomt schade door het milieu
 19. bevat een hitteschild
 20. ontwart het haar eenvoudig
 21. maakt het haar zacht en zijdeachtig
 22. voegt glans toe
 23. voorkomt statisch haar
 24. maakt het haar handelbaar

Camera: Frank Lodder | Edit: Marit Heemskerk | Model Cleo Tempelaars