Home Uitgelicht: Oolaboo Mighty Rice Voluminizing Powder
Onze favorieten

Uitgelicht: Oolaboo Mighty Rice Voluminizing Powder

Voor al die momenten dat je haar wel een extra volume boost kan gebruiken. Een klein beetje van dit fijne poeder in je haar zorgt voor een BIG hairday!

Verpakking

Een strooibusje van 10 gram kost €31,50. Maar in de praktijk blijkt dat 10 gram je haar heel veel volume kan geven! Het busje Oolaboo Mighty Rice Voluminizing Powder verdeelt het fijne poeder makkelijk in je hand. Strooi een klein beetje in je hand, wrijf je handen vervolgens tegen elkaar en kneed het poeder met beide handen door je haar, tegen je haaraanzet aan voor een extra root lift. Het witte poeder zelf is helemaal geurloos en hoewel het stevigheid en volume geeft, voelt het gelukkig niet plakkerig aan. A little goes a long way!

Inhoud

Het poeder plakt dus totaal niet, maar als je je handen door het haar werkt, voel je wel iets van stugheid en grip, waardoor het haar extra volume krijgt. Concentreer het poeder op de haaraanzet en onderkant van het haar - houd je hoofd omlaag en kneed het spul door de nekparty - geeft het haar lekker luchtig volume, zonder dat het haar stijf wordt. Ook als het haar tussen twee wasbeurten door wat futloos en vettig is geworden, is dit een fijn product om het haar weer wat bounce en body te geven.


Oolaboo Saveguard Shield


Over Oolaboo:

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien kun je er zeker van zijn dat al de producten niet zijn getest op dieren.

Camera: Frank Lodder | Edit: Marit Heemskerk | Model Cleo Tempelaars