Home Uitgelicht: Oolaboo Beauty Sleep Elixer
Onze favorieten

Uitgelicht: Oolaboo Beauty Sleep Elixer

De Oolaboo Beauty Sleep Elixer is een heerlijke booster die je gebruikt als stap voor het aanbrengen van je nachtcrème om zo nog beter huidveroudering en rimpels tegen te gaan. Dit geweldige elixer stimuleert de collageenproductie van de huid en zorgt voor meer stevigheid.

Verpakking

Deze Beauty Sleep Elixer komt in een zowel handige als prachtige pompflacon van maar liefst 50 ml. Hierdoor is het elixer goed beschermd tegen licht en lucht en kunnen de kostbare ingrediënten hun werk blijven doen! Je hebt maar een klein beetje van dit kostbare goedje nodig want a little goes a long way.

Inhoud

De geconcentreerde collageen stimuleert de droge en rijpe huid en gaat rimpels en fijne lijntjes tegen. Ook zorgt dit beauty elixer voor meer stevigheid van de huid. Iedere avond voor het slapengaan een paar druppels elixir direct op de gereinigde huid aanbrengen en masseren over het hele gezicht, even laten intrekken en daarna een goede nachtcrème aanbrengen.


Oolaboo Beauty Sleep Elixer


Over Oolaboo:

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien kun je er zeker van zijn dat al de producten niet zijn getest op dieren.

Camera: Frank Lodder | Edit: Marit Heemskerk | Model Cleo Tempelaars