Home Trend najaar 2011: Red is hot! Matrix lanceert Dual Voltage
Hair update

Trend najaar 2011: Red is hot! Matrix lanceert Dual Voltage

Onopvallende highlights en monotone haarkleuren zijn uit. Dit najaar is het de persoonlijkheid die telt op de internationale catwalks en rode lopers, en waarmee kun je nu het beste een statement maken dan met een knallende haarkleur.
Matrix lanceert dit najaar Dual Voltage, de nieuwe trendcollectie voor de herfst en de winter. Sprankelende, nieuwe, reflecterende roodkleuren met meer intensiteit voor high voltage kleurresultaten die nu nog langer levendig blijven. De veelzijdige ontwerpen maken het mogelijk snel een andere look te creëren, van high naar low voltage, en het effect is altijd spannend dankzij de gevarieerde knip‐ en kleurtechnieken. Waarschuwing: Dual Voltage is adembenemend.
Kleur
De kleuren van Dual Voltage zijn ontwikkeld op basis van de innovatieve RED+ technologie die conventionele oxidatiekleuring combineert met een nieuwe high‐impact kleuring. Deze high‐impact kleuring heeft een unieke chemische structuur, waarbij een zeer waarneembare en pure kleur door het licht wordt afgebroken om de meest heldere reflectie van een specifieke kleurtoon te creëren. De kleur wordt hierdoor nog levendiger en de helderheid blijft langer behouden. De kleurtechnieken van Dual Voltage kenmerken zich door vurige combinaties van koper, violet en intens rood, contrasterende kleuren, high‐ en lowlights, koel en warm, tegenpolen die elkaar aantrekken.
Ervaring met dit product? Schrijf hier een review.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Matrix