Home Top 3 haartrends 2020 gespot op Insta
Get the look

Top 3 haartrends 2020 gespot op Insta

Iets wat we massaal doen is scrollen op social media. Zelf betrap ik me er vaak op dat ik eigenlijk veel langer op mijn telefoon zit dan gedacht: Snapchat, Instagram, Pinterest, noem maar op! Over het algemeen is het tijdverdrijf, maar zonder dat je het door hebt kom je de nieuwste trends tegen op al deze apps. Zo showen influencers de nieuwste trends, maar ook je vrienden die deze trends (onbewust) volgen en een foto hiervan plaatsen. 

Voor jullie ben ik op zoek gegaan naar trends die ik onwijs leuk vind, namelijk de haartrends van dit najaar! Dit zijn de 3 meest in het oog springende trends, die ik overal terug zag komen.

Grey is back!

Allereerst een haartrend die we vorig jaar al een beetje door zagen schemeren, namelijk de grijze coupe! Nu hoor ik je denken grijs haar?! Maar dit is een kleur die weer onwijs hot is op het moment. Deze lichtgrijze, bijna witte kleur wordt op allerlei manieren gerockt door verschillende meiden. Je kan bijna geen foute haardag hebben met dit kapsel, want deze kleur straalt sowieso! Tipje, was je haar met zilvershampoo, zodat je de kleur het best behoud. 

Lees ook: 5 redenen om je haar Granny Grey te kleuren

Clip it on!

De volgende trend zie ik heel veel in mijn omgeving en het is nog een praktische trend ook. Wie houdt daar nou niet van? Zelf draag ik mijn haar het liefst los, totdat ik aan het werk moet, dan heb ik geen zin in al die haren voor mijn gezicht. Een haarclip is voor mij de oplossing, ontzettend makkelijk en het ziet er ook nog eens trendy uit! Deze trend is natuurlijk niet compleet nieuw, maar tegenwoordig vind je de meest leuke clips in allerlei winkels. De standaard bruine of zwarte clip staat al onwijs leuk, maar wat dacht je van een babyblauwe clip, een clip met steentjes, of een gouden clip die weer chique staat. Snel dus wat leuke clips inslaan en volgen deze trend!

De ronde pony

De laatste trend die ik veel tegenkom op Instagram is een pony, ofwel 'bangs'. Maar dan niet de kaarsrechte pony die velen van ons als kind hadden. Deze pony bestaat uit een paar plukjes en wordt ronder geknipt, waardoor je gezicht heel mooi uitkomt. Het haar hangt als een soort gordijntje om je voorhoofd. Ook heeft deze pony een wat messy look, waardoor je geen uren bezig bent met dit model. Draag deze look met het haar los, opgestoken of half vast, deze pony maakt ieder kapsel stylish. Weg met de kaarsrechte pony dus, we maken plaats voor dit nieuwe gave model!