Home 5 redenen om je haar Granny Grey te kleuren
Get the look

5 redenen om je haar Granny Grey te kleuren

Grey is hot! Ja, je leest het goed. Al lijkt de eerste hype voorbij, nog steeds is het cool om je haar grijs te laten of te kleuren! Grijze haren hoeven niet langer gekleurd te worden, want grijs wordt dit jaar dé haarkleur om voor te kiezen. Wij geven je 5 redenen om meteen je kapper te bellen voor een afspraak om je haar Granny Grey te laten kleuren.

1. Je hoeft niet langer je grijze haren te verbergen

granney-grey-verf

Als je ouder bent dan 35 en je grijze haren verschijnen, is dit niet langer een drama. Begrijp ons goed, al ben je grijs, dan moet het nog steeds bijgekleurd worden door je kapper voor een mooie fashionable tint. Maar elke nieuwe grijze haar hoeft je niet langer hoofdpijn te bezorgen.

2. Granny Grey is trending, óók op de catwalks

granny-grey-gaultier

Jean Paul Gaultier begreep het al in 2011, toen hij voor het eerst modellen met grijs haar liet zien. Maar JP is altijd al zijn tijd ver vooruit. Jouw tijd is nu!

3. Vele celebs zijn je voor gegaan

granny-grey-celebs1
granny-grey-celebs2

Nicole Richie, Lady Gaga, Kelly Osbourne en Kylie Jenner gingen je al voor. En oordeel zelf, het staat ze goed!

4. Granny Grey komt in vele soorten

granny-grey-fashion

Je bent echt geen grijze muis met grijze lokken. Integendeel, de hipste, coolste kapsels zijn grijs. Stand out in the crowd en laat zien dat je lef hebt! Bovendien kun je ook met grijs eindeloos variëren. Zo heb je wit-grijs, donkergrijs, maar ook een toner in een pasteltint staat helemaal leuk op grijs.

5. Grijs haar maakt je jonger

Granny-grey-heidi

Vroeger liet je jezelf gaan als een vrouw haar grijze haren niet kleurde. Tegenwoordig denken we daar anders over. Alles kan en alles mag. Jonge meiden met zilverwitte lokken, oudere vrouwen met heidi-kapsels in grijs. We denken niet meer in hokjes maar creëren een eigen stijl en dan het liefst zo, dat voorbijgangers 2x kijken als je langsloopt. Grijs saai? Niet als je het stijlvol doet!

Overtuigd? Durf jij het aan?

CHECKLIST VOOR GRANNY GREY HAAR

OOK GRANNY GREY? MAAK EEN AFSPRAAK MET JE KAPPER

Photo by Valeriia Kogan