Home SUMMER Special
Editor's picks

SUMMER Special

Het is zomer en dat betekent lange, lome dagen met warme zomeravonden en veel zonuren. We mogen weer naar buiten, maar moeten deze dagen niet alleen oppassen voor corona, maar ook voor de zon! Dat betekent dat een goede bescherming van je huid (en vergeet je lippen niet!) absolute must is. En heb je toch iets te lang in de zon gezeten? Geen paniek, daar pak je de heerlijke, kalmerende after-sun balsem van Oolaboo voor! De producten van Oolaboo zijn mild voor je huid en ontwikkeld met liefde voor de wereld om ons heen. Wat wil je nog meer? Laat die zon maar komen!

1. OOLABOO SKIN DEFENSE DNA PROTECTIVE CREAM - Met SPF 30. Bevat Japanse Matcha thee, een krachtig en natuurlijk antioxidant dat helpt om de huid te beschermen tegen vrije radicalen, die schade aan huidcellen aanrichten en vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken.


2. OOLABOO SKIN DEFENSE BALM DNA RECOVERING POST EXPOSURE BALM - een verkoelende en kalmerende balsem, die de huid herstelt na het zonnen. Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de door de zon gestreste huid en helpt het vervellen van de huid vertragen.


3. OOLABOO SKIN DEFENSE DNA EMERGENCY LIPSTICK - Speciaal ontwikkeld voor zonnige, koude en winderige omstandigheden, is dit je maatje om jouw lippen te beschermen tegen de zon. Een musthave voor de warme zomermaanden!