Home Sexy haar bij lingerie show Marlies Dekkers
Hair update

Sexy haar bij lingerie show Marlies Dekkers

Een team van hairstylisten van Wella Professionals, onder leiding van chef de cabine Bianca van Zwieten, zorgde voor de finishing touch bij de lingerie show van Marlies Dekkers. Mooi glanzend, vrouwelijk en sexy haar.

Marlies Dekkers heeft haar nieuwste lingeriecollectie geïnspireerd op haar 2 muzes Amelia Earhart (de eerste vrouw die de oceaan is overgevlogen) en Agatha Christie (een van de meest succesvolste misdaadauteurs aller tijden). 

Het thema van de avond was female empowerment: “The best outfit you can wear is confidence”. Dat straalden de modellen uit in verschillende showblokken waarin naast lingerie ook dans centraal stond. Villa Thalia in Rotterdam vormde het decor voor een dynamische show.

Marlies had ook de Famke Louise gevraagd om op te treden, omdat zij de singer bewondert voor haar moed en doorzettingsvermogen, ondanks de negatieve reacties die de ronde doen. 

Famke Louise backstage

De 40 modellen presenteerden stoere lingerie gebaseerd op de luchtvaart ten tijde van Amelia Earhart, de lingerie met de bekende bandjes en badmode. 

Wella Professional zorgde voor de finishing touch. Backstage werkte een team haarstylisten, onder leiding van chef de cabine Bianca van Zwieten en zorgden ervoor dat de modellen met mooie haarcoupes de catwalk opgingen. Van natural lang haar tot felgekleurde korte pixie pruikjes. Bianca van Zwieten: “Marlies houdt van gepolijst, glanzend, vrouwelijk en sexy haar. Ze weet precies wat ze wil en dat werkt prettig. Ze weet kwaliteit wel te waarderen.”