Niet meer in bedrijf

  • Hidden
Home Salons E’Stile Hair & Beauty

E’Stile Hair & Beauty

E’Stile Hair & Beauty in Purmerend is een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt! Met een heerlijke cappuccino en ontspannen achtergrondmuziek, wordt u vriendelijk ontvangen door onze personeelsleden. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt!

nieuwe haarbelevenis

Met jonge en deskundige hairstylisten kunnen wij u een hele nieuwe haarbelevenis bezorgen. Wij beschikken over flexibele en sociale personeelsleden die graag uw wensen vervullen. Uw wensen staan dan ook centraal. Daarbij zullen wij u een passend advies geven over de mogelijkheden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends volgen wij dan ook vakgerichte cursussen en trainingen. We staan inmiddels bekend om onze specialisme in het epileren met touw en Balayage / Ombre / Dip Dye / Highlights & Lowlights behandelingen. Omdat wij het haar zo gezond en onbeschadigd willen houden, werken wij met de nieuwste technieken in haarkleuring. Onze kleurspecialisten zijn dan ook razend enthousiast over de Olaplex Hair Treatment.

kwalitatief hoogwaardige producten

In E’Stile Hair & Beauty werken wij in Purmerend met kwalitatief hoogwaardige producten waaronder L’Oréal, Keune, Goldwell en MAC make-up. Daarnaast zijn er heerlijke verzorgingsproducten verkrijgbaar in onze salon.

Voor onze schoonheidsbehandelingen en visagie, hebben wij een aparte ruimte ingericht. Dat is wel zo prettig als u op uw gemak behandeld wilt worden. Hierdoor is het mogelijk in één bezoek uw haar en huid te laten verzorgen!

Omdat we werken met een online afsprakensysteem, is het mogelijk om vanaf uw mobiel en of uw laptop een afspraak in te plannen! 24 uur per dag! Dus op een moment dat het u het beste uitkomt. Wel zo makkelijk.

Openingstijden

Maandag 12:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Gesloten

Merken

Kenmerken

ANKO lid
Zuidersteeg 22|1441 BD|Purmerend|0299407911 | mail|website|
121 Testimonials | Gemiddeld cijfer 9
Min. 5 - max. 50 woorden. 

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Ik was op zich best tevreden met mijn haarkleur. Helaas kwam ik thuis erachter dat mijn nek, oren, wangen en voorhoofd nog vol ingetrokken haarverf zat. Dit krijg je ook niet makkelijk weggepoetst zelf en ik vind dit heel slordig en niet kunnen voor de prijs die je betaald....

Marijn
Lees verder
Testimonial E’Stile Hair & Beauty Purmerend
5

Ik kom al geruime tijd regelmatig bij E'stile Purmerend . Meestal voor de uitgroei van mijn haar en het valt mij op, dat mijn haar na deze behandeling altijd mooi en absoluut niet meer pluizig en droog is. Superblij . De dames zijn altijd vriendelijk en vakkundig en hebben mij ooit...

Anoniem
Lees verder
Testimonial E’Stile Hair & Beauty Purmerend
10

Mooi en vriendelijke salon

super salon en zeer vriendelijk. Ik ben super mooi opgemaakt!! Ik had een bedrijfsfeest en gevraagd om avondmake up. Ze gaf hele goede tips!! Daarna heeft zij mijn haar heel mooi gekruld. Ik zag er uit als een fotomodel. Echt een aanrader!!

Victoria
Testimonial E’Stile Hair & Beauty Purmerend
10

Goede en vriendelijke services

Ik ben heel netjes geholpen, er werd een duidelijke uitleg gegeven over de behandeling. Salon ziet er heel netjes uit.

Anoniem
Testimonial E’Stile Hair & Beauty Purmerend
10

Goede en vriendelijke services

Ik ben heel netjes geholpen, er werd een duidelijke uitleg gegeven over de behandeling. Salon ziet er heel netjes uit.

Anoniem
Testimonial E’Stile Hair & Beauty Purmerend
10