Home Reviews Xlash door professionals
SPECIALS & UPDATES

Reviews Xlash door professionals

We lieten Xlash-serum en mascara testten door professionals in het beautyvak. Wat is hun mening? Zijn hun wimpers echt langer en voller na drie weken gebruik?

ERVARING VAN Maranza Leeman

Kapster bij Yvonne Hairdesign in Breda

Xlash-breda

Maranza is behalve kapster ook visagist, en vindt het heerlijk om met make-up te experimenteren. Een wimperserum heeft ze nog nooit gebruikt, en ze is benieuwd naar de resultaten. Ze testte Xlash-wimperserum ruim 3 weken.

Xlash-breda1

“Eerlijk waar, ik vind het een topproduct. In het begin geloofde ik er niet zo in, maar al na een kleine week voelden mijn wimpers op de een of andere manier sterker en steviger aan. Je zag ook dat ze al iets voller waren. Op de verpakking staat dat je wimpers langer, voller en donkerder worden, maar mijn wimpers zijn van nature al donker, dus ik zag niet echt kleurverschil. Ik kan me wel voorstellen dat je het bij lichtere wimpers meer ziet. Het is natuurlijk ook geen mascara! Wat voor mij een voordeel is, is dat ik minder mascara nodig heb. Normaal gesproken breng ik minimaal vijf laagjes aan (om dat vollere effect te krijgen) maar nu heb ik aan een laagje mascara voldoende. En de lengte van mijn wimpers? De foto’s spreken voor zich! Of ik nog een tip heb? Zeker: zet het serum op je nachtkasje of in ieder geval bij je bed, dan vergeet je het niet. En een andere tip is dat je wel moet zorgen dat je het serum echt aanbrengt op de implant van je haartjes, en dus niet op je ooglid. ”

ERVARING VAN Melanie Aldewereld

Eigenaresse van GoNKD Brown & Nails Bar in Amsterdam

Xlash-gonkd

Melanie had niet eerder een wimperserum gebruikt, maar wilde graag testen. Ze testte het serum en de mascara voor 4 weken.

Mijn wimpers zijn wel iets langer geworden en ze krullen ook meer dankzij het serum. Waar ik echt verschil zie, is bij de wimpers onder. Normaal zijn die helemaal niet zichtbaar, maar nu zijn ze langer en wat dikker, lijkt wel. Trouwens ook mijn bovenwimpers zijn iets dikker. Ik gebruik het serum nu bijna 2 maanden, maar moet toegeven dat ik het weleens vergeten ben. Maar ik blijf het zeker gebruiken, want er is wel verschil en dat wil ik graag zo houden. Het zou trouwens ook heel handig zijn om je wenkbrauwen mee te laten groeien. De mascara vind ik heel fijn. Mijn wimpers worden daar echt voller van en het borsteltje is ook heel fijn. Ik ben dus wel tevreden.

ERVARING VAN Eliane dos Santos

Kapster bij LysandroCicilia Hairstyles in Amsterdam

Xlash-Lysandro

Eliane komt uit Brazilië, maar woont alweer jaren in Nederland. Ze is gepassioneerd van haarkleur en test graag nieuwe producten uit. Ze heeft het serum voor 5 weken gebruikt.

Ik heb het serum nu 5 weken gebruikt en al na 3 weken zag ik echt verschil! Nu zijn mijn wimpers zoveel langer, dit heb ik nog nooit zo gehad, ik ben er heel blij mee en blijf het zeker gebruiken. Wel ben ik het af en toe vergeten, maar als ik nu het verschil zie kan ik het niet geloven. Twee vriendinnen hebben e rook al naar gevraagd! Ik ben Braziliaanse en ik denk dat ik daarom zulke lange wimpers heb. De mascara is ook heel fijn, vooral omdat het de hele dag blijft zitten. Het borsteltje vond ik een beetje wennen, maar de kwaliteit is goed en de kleur echt diepzwart.