Home Review Impulss gelnagellak
SPECIALS & UPDATES

Review Impulss gelnagellak

Ik houd van mooi gelakte nagels: een leuk kleurtje staat altijd erg verzorgd en maakt een look helemaal af. Hoewel ik vrijwel altijd nagellak op heb, ben ik geen fan van het lakken van m’n nagels. Ik stoot altijd wel ergens tegenaan waardoor ik m’n nagels weer opnieuw moet lakken en als m’n nagellak er eindelijk op zit bladdert het er de volgende dag alweer van af. Gelukkig bestaan er nu tal van led-lampen en gelnagellakjes, waarmee je je huis omtovert tot een heuse nagelsalon. Een ideale oplossing voor vrouwen die altijd verzorgde nagels willen hebben.

Nagellak kopen? Deze van NAILBERRY en Inglot zijn ook aanraders! Kijk hier voor de nagellak!

Met de Impulss led-lamp en gelnagellak heb je binnen een paar minuten perfect gelakte nagels die maar liefst tien dagen mooi blijven zitten. Het assortiment is lekker uitgebreid: van zachtroze, tot taupe en donkerrood, er is meer dan genoeg keuze. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze lamp en nagellak, dus hoog tijd om deze producten eens uit te testen!

De led-lamp komt in een doos met een nagelvijl, bokkenpootjes en schoonmaakdoekjes om je nagellak mee te verwijderen. De lamp is compact en makkelijk mee te nemen. De kleur die ik vandaag ga testen heet ‘Forest Green’ en is een mooie donkergroene nagellak. Als je het mij vraagt is dit de perfecte herfstkleur!

Het gebruik van de Impulss led-lamp en gelnagellak is makkelijk. Dit zijn de vier stappen die je moet volgen:

  1. Nagels schoonmaken
  2. Nagels lakken
  3. Tweede laag
  4. Plaklaagje eraf halen

Nadat ik m’n nagels heb schoongemaakt breng ik een dun laagje lak aan over mijn nagels. Dit laat ik vervolgens uitharden onder de led-lamp. Dit duurt een kleine twee minuten. Het eerste laagje dekt nog niet helemaal goed, dus breng ik een tweede laag nagellak aan. Dit laat ik ook weer uitharden onder de lamp ét voilà: de nagellak zit erop! Het werkt supersnel en binnen een paar minuten heb ik mooie gelnagels waar ik (hopelijk) tien dagen lang van kan genieten. Als m’n nagellak erop zit ga ik er nog even met een doekje overheen zodat het niet plakkerig aanvoelt en er een mooie glans overheen zit.

Ik ben tot nu toe erg tevreden! Het is een makkelijke manier om vliegensvlug je nagels te lakken en het resultaat vind ik prachtig. Het lijkt net alsof ik m’n nagels bij een salon laten doen. Ze voelen zacht en glad aan en hebben een mooie glans. Ik ben benieuwd hoelang de nagellak blijft zitten.

Resultaat

De nagellak blijft helaas niet tien dagen lang zitten, maar laat na een kleine week langzaam los. Ondanks dat dit niet de tijd is dat Impulss belooft, ben ik toch tevreden over het product! M’n nagels zien er veel mooier uit dan wanneer ik normale nagellak draag, het aanbrengen gaat supermakkelijk en het blijft een stuk langer zitten dan normale nagellak. Daarnaast heb ik superveel complimentjes gekregen over m’n nagels, dus ik ben fan!