Home Nieuw make-up merk! 1944 Paris
Editor's picks

Nieuw make-up merk! 1944 Paris

Beauty is een recht! Dat zijn ze van mening bij het Franse make-up merk 1944 Paris dat nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Het merk heet niet voor niets '1944', want dat is het jaar dat in Frankrijk alle vrouwen het stemrecht kregen, een belangrijke mijlpaal in de emancipatie van vrouwen. 1944 Paris stelt zich als doel om vrouwen power te geven om zich - ook met make-up - te kunnen uiten zoals zij wensen.

Het merk werd in 2017 opgericht en de producten willen niets verdoezelen, maar je schoonheid juist versterken! De producten zien er prachtig en classy uit, zoals de Fransen dat alleen maar kunnen, de collectiebeelden zijn om van te smullen en dagen uit tot veel experimenteren met make-up. Dus check it out! 1944 Paris staat nu ook op WieWatHUID!

Beautyritueel

Er zijn 7 stappen naar een natuurlijke, nieuwe look:

  1. Werk oneffenheden eerst weg met een concealer
  2. Matteer de huid met een onzichtbare poeder
  3. Accentueer je ogen met een zacht oogpotlood
  4. Voor een mooie glow gebruik je een subtiele blusher
  5. Geef je wimpers kleur met een goede mascara
  6. Ook je mond wordt niet vergeten; gebruik een matte lipstick in je favoriete kleur
  7. Gebruik een anti-pollution shield om de make-up langer houdbaar te maken; spray over het hele gezicht

De looks

Leuk is ook dat 1944 Paris jong & oud combineert en ook de schoonheid laat zien van diversiteit en oudere vrouwen. Voor elke look is er een stappenplan, waarbij fun een belangrijk element is. Want make-up moet verre van serieus zijn! Laat je inspireren door deze mooie looks, have fun!