Home NIEUW: Groene Lichaamsverzorging van Yves Rocher
SUSTAINABLE BEAUTY

NIEUW: Groene Lichaamsverzorging van Yves Rocher

Met het thema van deze maand: Green Essence, willen we bedrijven die een stap extra zetten voor duurzaamheid uitlichten. Vandaag de nieuwe groene lichaamsverzorging van Yves Rocher!

Yves Rocher heeft de groene visie omarmd en presenteert haar nieuwste producten geïnspireerd door de natuur. Met een focus op biologische plantaardige actieve ingrediënten uit duurzame bronnen, beloven deze producten een dagelijkse verwennerij voor lichaam, handen en voeten.

De onderzoekers van Plantaardige Cosmetica® bij Yves Rocher hebben met zorg unieke planten geselecteerd, bekend om hun verzorgende eigenschappen. Sheaboter, Calendula, Arnica, Pepermunt en Mallow zijn een van de natuurlijke ingrediënten die te vinden zijn in de formules van deze nieuwe lichaamsverzorgingslijnen.

Herstellende opgeklopte boter voor het lichaam - 250ml €25,90 

De 'Herstellende opgeklopte boter voor het lichaam' belooft intensieve voeding en langdurige hydratatie. Met een smeuïge, ultra rijke textuur verzacht het een trekkerig gevoel, terwijl het de huid voedt, beschermt en versterkt. Klinisch onderzoek toont aan dat deze boter maar liefst 35% minder droge huid veroorzaakt, wat een ware traktatie is voor de huid die wel wat extra liefde kan gebruiken.

Weldadige douchebalsem - 200ml €13,90 
Doucheolie - 200ml €13,90 

De douchebalsem biedt een sulfaatvrije reiniging die mild is voor de huid en deze beschermt tegen uitdroging, terwijl de doucheolie een zachte reiniging zonder sulfaten belooft, om uitdroging te voorkomen en de huid te verzorgen.

Onze handen en voeten verdienen bijzondere aandacht, vooral gezien de dagelijkse uitdagingen waaraan ze worden blootgesteld. Yves Rocher biedt gespecialiseerde verzorging met biologische arnica water voor de handen en biologische munt en malve voor de voeten.

2-in-1 reinigende en hydraterende handcrème - 75ml €10,90 

De '2-in-1 reinigende en hydraterende handcrème' reinigt en hydrateert de handen in één stap, zonder dat er afgespoeld hoeft te worden. Met een hoge tevredenheid onder gebruikers wordt de huid ogenblikkelijk en zacht gereinigd.

Voedende handcrème - 75ml €9,90 
Herstellende handbalsem - 75ml €15,90 

Voor voeten die een speciale verwenning verdienen, biedt Yves Rocher de 'Snel intrekkende voetcrème', de 'Herstellende voetbalsem' en een reeks andere producten die hydrateren, voeden en beschermen, allemaal samengesteld met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten.

 
Act Beautiful: Op Weg naar Duurzame Schoonheid

In lijn met hun toewijding aan duurzaamheid lanceert Yves Rocher het programma Act Beautiful, dat concrete acties bevat om een duurzamere toekomst te bevorderen. Door te kiezen voor Yves Rocher cosmeticaproducten draagt de consument bij aan de Yves Rocher Foundation, en zo aan een positieve verandering in de beauty-industrie.