Home Mijn wimpers na 6 weken gebruik Xlash Serum
SPECIALS & UPDATES

Mijn wimpers na 6 weken gebruik Xlash Serum

Volle, lange en sterke wimpers. Welke vrouw droomt hier nu niet van? Er zijn natuurlijk oplossingen als het plakken van nepwimpers of het nemen van wimperextensions om een langer en voller effect te creëren, alleen is dit niet altijd even goed voor je eigen wimpertjes. Nu zijn er ook heel wat wimperserums op de markt om de wimpers een boost te geven waaronder het ‘Eyelash serum’ van Xlash. Dit wimperserum zou je wimpers op natuurlijke manier langer, dikker en donkerder moeten maken. Xlash wimperserum bevat 3ml aan product en is niet op dieren getest, dat is natuurlijk altijd een mooie bijkomstigheid!

Xlash-serum-Yasemin-01

Volgens de beschrijving werkt dit serum het best wanneer alle (oog)make-up volledig is verwijderd en wanneer je lenzen draagt dien je deze ook uit te doen. Je brengt wat product aan met het fijne kwastje over de schone wimperrand van je bovenste wimpers. Het werkt het meest optimaal wanneer je dit ongeveer een uurtje voordat je gaat slapen doet. Je brengt het product aan doormiddel van een klein kwastje wat me een beetje aan een liquid eyeliner doet denken. Easy peasy als je het mij vraagt.

Zelf ben ik door moedernatuur best wel al gezegend met veel wimpers, maar langer en sterker mogen ze natuurlijk altijd worden. Ik heb het 6 wekenlang trouw elke avond voor het slapengaan op mijn schone wimpers aangebracht en heb dit als heel snel en makkelijk ervaren. Ik had al eens eerder een wimperserum van een ander merk gebruikt, maar daar bleek mijn ooghuid toch wat gevoelig voor. Dit maakte dat ik hier in het begin met Xlash ook wat huiverig voor was, maar door de hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten werkte dit serum prima voor mijn gevoelige huid.

Toen ik met het serum begon had ik aan een oog wat wimpertjes die waren uitgevallen. Je kent het wel dat je mascara aan het aanbrengen bent op je wimpers en denkt: “Waar komt dat gat in mijn wimpers opeens vandaan?” Mijn hoop was dus dat dit serum de wimpertjes daar snel weer terug zou laten groeien. Wonder boven wonder had ik binnen een paar dagen weer mooie volle wimpers terug op die plek. Dit was voor mij wel het moment waarop ik dacht: “Yes dit werkt!”

Xlash-serum-Yasemin-02

Xlash Eyelash serum heeft voor mij binnen deze 6 weken-kuur gezorgd voor sterkere wimpers die hierdoor een langere levensduur hebben en vrijwel niet meer uitvallen. Ook heb ik er nog meer wimpers bij gekregen en is de aanzet voornamelijk wat voller geworden. Dus ben je iemand met misschien wat minder en wat dunnere wimpers of heb je om een bepaalde reden beschadigde wimpers opgelopen dan is dit serum echt je redder in nood!

De mascara

Xlash-mascara-Yasemin-03

Een mascara die niet alleen voor intense zwart kleur en volume zorgt, maar ook nog eens je wimpers voedt en versterkt. Sounds like heaven doesn’t it?
De mascara van Xlash zou deze perfecte combinatie voor de wimpers bieden.

De mascara is met gebruik van natuurlijke ingrediënten gemaakt en is net als het wimperserum van Xlash ook niet op dieren getest, wat voor mij wel een dik pluspunt is. Natuurlijke vitaminen E en B5 zorgen ervoor dat beschadigde wimpers zich weer kunnen herstellen en maken dat de wimpers over het algemeen sterker en flexibeler worden. De formule moet zorgen voor opvallende volume en verzorgt de wimpers tegelijkertijd. Ook zou de Xlash mascara voor een diepzwart resultaat moeten zorgen waardoor de wimpers nog voller lijken.

De verpakking van de mascara doet heel luxueus aan met het zwart en zilveren design en voelt ook vrij zwaar wat doet vermoeden dat het een kwalitatief goed product is. Het borsteltje is een lange spiraalvorm en is vrij compact. Uit ervaring met verschillende type mascara weet ik dat een compact borsteltje meestal betekend dat dit veel volume en body geeft aan de wimpers.

Xlash-mascara-Yasemin-01

Bij gebruik van de mascara merk ik direct dat deze formule echt zwarter dan zwart is, wat ik persoonlijk echt top vind. Het compacte borsteltje zorgt vooraal voor veel body en volume aan de aanzet van de wimpers waardoor deze vanaf de wortel voller lijkt. Meer naar de uiteinden van de wimpers toe wordt het volume wel iets minder en zal voor meer volume een tweede laag mascara moeten worden aangebracht. Door de licht gebogen vorm van het borsteltje zorgt dit ervoor dat die mooi op de vorm van mijn oog past en ik vrijwel in een keer alle wimperhaartjes kan meepakken. Bij de onderwimpers moet de mascara wel iets voorzichtiger worden aangebracht doordat de compacte borstel de huid soms een beetje kan raken. De Xlash mascara zorgt voornamelijk voor diepzwarte en volumineuze wimpers, maar moet wel zorgvuldig worden aangebracht anders kunnen de wimpertjes hier en daar een klein beetje aan elkaar plakken.

De mascara blijft de hele dag perfect zwart en geeft totaal niet af op de huid. De wimpers hebben mooi volume en blijven verrassend zacht. Wanneer ik mijn wimpers aanraak geeft dit niet dat harde mascara gevoel. Ook het verwijderen van de mascara met een make-up remover aan het eind van de dag gaat gemakkelijk en laat geen restjes achter.

Kortom een goede mascara die niet alleen wimpers voller laat lijken en meer body geeft!