Home Mijn grootste beauty-frustraties
SPECIALS & UPDATES

Mijn grootste beauty-frustraties

Je hebt wel eens van die dagen dan zit je haar goed, make-up zit perfect, je zit lekker in je vel kortom je straalt… maarrrrrrr… je hebt ze er ook bij dat niet lukt, je haar zit coupe troep, je make-up lijkt op een pierrot, je broek zit te strak… heel herkenbaar toch ? Dit zijn mijn 6 grootste beauty frustraties:

Nummer-1
Wasbeer

panda

Dat ik er na 1 uur met mascara uitzie als een wasbeer. Dat komt zeker niet door de mascara maar doordat ik, heel expressief natuurlijk maar vooral make-up-technisch heel erg niet praktisch, continue door mijn ogen wrijf. Oplossing: waardeer je natural look zonder mascara en leg de nadruk op andere sterke punten van je gezicht.

Nummer-2
Nat haar

nat-haar

Slapen met natte haren – tegen beter weten in doe ik het vaak en dan word ik ’s morgens wakker met ontploft haar of, nog erger, 1 kant zit prima en die andere kant daar kun je bijna op surfen… rest maar 1 oplossing: weer met je hoofd onder de kraan!

Nummer-3
Ontharen

ontharen

Wat heb ik een hekel aan ontharen! Lekker stoeien met een mesje onder de douche om er bij het afdrogen achter te komen dat je gewoon 1 hele baan op je been bent vergeten. Oplossing: neem je mesje mee de douche uit om de finishing touch toe te passen.

Nummer-4
Hormonen!

snor

 Na elke maand de hormonen te hebben getrotseerd met de daarbij behorende lichamelijke ongemakken en opkomende pukkels en een vette huid ga ik nu richting overgangshormonen, zo niet funny… zie ik daar nu opeens snor ?? Oplossing: bij overmatig bovenlipbeharing kun je dit weg laten laseren.

Nummer-5
Nieuw product

douche

Testen en proberen, ik ben er gek op! Maar die superkleine lettertjes op shampoo’s e.d. zijn toch werkelijk niet te lezen onder de douche. Oplossing: eerst lezen, dan douchen!

Nummer-6
Zonne-allergie

zon

Helaas word ik niet mooi bruin of zelfs een beetje gebronsd in de zon. Mijn huid schakeert in verschillende kleuren roze/rood. Hobbelig en bobbelig, het kriebelt, het jeukt en op zijn hoogtepunt voelt het alsof er kleine naaldjes in worden gestoken… Oplossing: hoge factor zonnebrand, onder de parasol, dun bloesje aan of een pareo over je schouders.

Wat zijn jouw grootste beauty ergernissen?