Home Merken Abhati Suisse

Abhati Suisse

ABHATI Suisse is, zoals de naam reeds doet vermoeden, afkomstig uit Zwitserland, maar met Indiase roots. Want met als belangrijkste bestanddelen de Indiaase Kruisbes (Amla), Moringa Olie, wilde Kersenolie uit de Hymalaya en Alpine Water en Edelweiss uit de Zwitserse alpen, worden de producten van ABHATI op natuurlijke wijze geproduceerd. De beste ingrediënten uit India en Zwitserland komen samen en hieruit ontstaan hoogwaardige creaties met een ongekende textuur en een heerlijke geurbeleving, die je huid en haar laten stralen. De collectie bestaat uit exclusieve, natuurlijke en milieuvriendelijke body-, skin- & haircare producten, waarbij bijvoorbeeld de nieuwe, plasticvrije shampoobars een absolute aanwinst zijn voor iedere kapsalon.

Het merk is volledig dierproefvrij en streeft ernaar om volledig vegan en vrij van parabenen/sulfaten/siliconen te produceren. En met een goed doel; want het zijn niet alleen de producten die het concept van ABHATI uniek maken.  Minstens zo uniek is de visie en missie die ABHATI nastreeft in alles wat ze doen.

Het aanbrengen van een Abhati product op je gezicht, haar en lichaam, betekent dat jij helpt de wereld ook een beetje mooier te maken.

Een belangrijke drijfveer van ABHATI Suisse is de hoop op een schoner milieu en iets terug te doen voor de planeet en voor alles en iedereen die hierop leeft. ABHATI voert een duurzaam, fair trade beleid en investeert in degenen die met hen samenwerken. Zo ondersteunt ABHATI  boeren en boerinnen in India die actief betrokken worden in het proces en kan met de verkoop van elk verkocht product een meisje in India naar school worden gestuurd. Op dit moment staat de teller al op 378.000! En het doel is zo snel mogelijk de miljoen te halen, aldus Anju Rupal, oprichtster van ABHATI.

Let’s make the world a better place, en ABHATI draagt hier graag aan bij.