Home Laat je haar föhnen bij de Salon B Blow Dry Bar
Hair update

Laat je haar föhnen bij de Salon B Blow Dry Bar

Nog voor de feestdagen je haar laten stylen?

Dat kan nu in hartje Amsterdam! Salon B, het innovatieve salonconcept van Andy Uffels, opende op 1 december 2012 de deuren van haar nieuwe vestiging met daarin Nederlands eerste, echte ‘Blow Dry Bar’. Hiermee introduceert Salon B het ‘affordable luxury’ concept in Nederland.
In de Salon B Blow Dry Bar wordt je haar geföhnd en gestyled met een professionele, gepolijste finish. De perfecte voorbereiding voor een avond uit, een belangrijke afspraak, of gewoon wanneer je jezelf wil laten verwennen. Je kunt kiezen uit 8 verschillende looks die zo van de catwalk af komen. Jouw keuze wordt aangepast aan je haar lengte. Het team van Salon B creëert de look binnen 30 minuten. Er is geen betere confidence-boost dan het gevoel van luchtig, bouncy, gepolijst salonhaar!
Kosten
Wash, Blow Dry & Styling €35,-
Prep, Blow Dry & Styling €30,-

Je kunt kiezen voor een behandeling inclusief het wassen van je haar, maar is je haar al schoon, of is het niet nodig het te wassen om de gekozen look te creëren, dan kan het ook vanaf een droge basis geföhnd en gestyled worden. Dan wordt je haar voorbereid met een mousse of dry shampoo en dat noemen we ‘preppen’ van het haar. De prijs is inclusief productgebruik en een drankje naar keuze.
Het is mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen maar we adviseren wel om een afspraak te maken zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat er op dat moment een haarstylist beschikbaar is. Hoewel we ruimte houden voor walk-in klanten, kunnen we de beschikbaarheid zonder afspraak niet garanderen. Je kunt hier een afspraak maken.
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Salon B

Lees hier het interview van founder Andy Uffels