Home KIS Muziek Bingo voor Stichting Haarwensen
Hair update

KIS Muziek Bingo voor Stichting Haarwensen

KIS Haircare organiseert op 12 mei een liefdadigheidsbingo voor het goede doel, de Stichting Haarwensen. Iedere kapper weet hoeveel waarde er gehecht wordt aan uiterlijke verzorging en daarom vindt KIS het zo belangrijk dat kinderen die geen haar meer hebben door ziekte of kanker ook geholpen worden. Stichting Haarwensen helpt al vele jaren kinderen, die door een medische achtergrond kaal zijn of lijden aan haaruitval door hen een haarwerk te schenken.

De Digitale Hemelse KIS Muziek Bingo show is een muziekfeestje gebaseerd op het bingospel. Alleen staan er geen nummers op de kaarten, maar liedjes! Een live DJ en Disco Bingomaster Chiel draait de hits naar keuze en het enige wat jij moet doen is wegstrepen!

Stichting Haarwensen

Door een ticket(s) te kopen, steun je de Stichting Haarwensen. KIS Haircare doneert de volledige opbrengst van deze bingo aan deze stichting!

Stichting Haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Je haar is bepalend voor je uiterlijk, daarom helpt KIS Haircare graag mee om deze kinderen een haarwerk te schenken.

Koop je ticket(s)

Wil je ook meehelpen aan dit mooie initiatief? Kaarten kun je hier kopen!