Home Kappersmerk L'Anza gaat HNTM sponsoren!
Hair update

Kappersmerk L'Anza gaat HNTM sponsoren!

Gisteren was het dan zo ver! Hebben jullie allemaal HNTM gekeken? Maandag 16 december is de laatste aflevering van dit seizoen van Holland’s Next Top Model (HNTM) en L’ANZA is sponsor en werkt aan alle 16 afleveringen mee. Met als hoogtepunt de L’ANZA fotoshoot op 28 oktober!

LANZA_STILL_2

Nico Niessink, algemeen directeur van L’ANZA Benelux: "Exclusiviteit in de zin van ‘uitsluitend het allerbeste’ en ‘alleen bij de kapper'. Als partner van de kapper zoeken we altijd naar mogelijkheden om salons te ondersteunen. Bij HNTM laten we zien dat je niet alleen fantastische looks kunt creëren met L’ANZA, maar ook dat een professionele kapper meer van je haar kan maken dan jij thuis. En je hoeft echt geen model te zijn om een mooie look te hebben. Laat dat maar aan de kapper over. En aan L’ANZA."

LANZA_STILL_4

Het Educatie Team van L’ANZA is van het begin tot het eind verantwoordelijk voor de haarstyling en ‘tooit’ de modellen in spe met de meest mooie, catwalk-proof looks. Soms ingetogen, soms gewaagd, maar altijd een plus op hun persoonlijkheid. Chef d’équipe is Natasja Keijzer, Artistic Director van L’ANZA Benelux en lid van het International Artistic Team. “Wij ontploffen bijna van enthousiasme”, zegt ze, “maar mogen nog niks verklappen. Wel kan ik zeggen dat het een feestje is om deze jonge meiden en jongens te begeleiden. Je ziet ze met de dag groeien. De metamorfose is natuurlijk weer fenomenaal. Wat een andere haarlook met ze doet – prachtig om te zien!”

L’ANZA HOLLAND’S NEXT TOP MODEL 2019

  • 16 afleveringen HNTM met haarstyling van L’ANZA
  • maandagavond 2 september t/m 16 december 20:30 uur op RTL 5
  • herhalingen iedere zondag vanaf 8 september 19:30 uur op RTL 5