Home Kappers over hun ervaring met Keune StreetSalon
Haarpraat

Kappers over hun ervaring met Keune StreetSalon

Wie kent het al? Het nieuwe platform van Keune is bedoeld voor iedereen die van haar houdt en de laatste trends wil bijhouden. Draagbaar haar, haar waar we ons mee over straat kunnen vertonen. Looks zoals we die op Instagram of Pinterest voorbij zien komen, maar dan professioneel gemaakt door echte kappers.

Deze app is voor zowel consumenten als kappers gemaakt. Kappers kunnen zich registreren en gratis alle technische tutorials bekijken en zelf hun look uploden, hoe leuk is dat! Hiermee heeft Keune echt iets moois gedaan voor de hele kappersbranche. Ben je kapper? Kijk dan snel daar de video waarin 2 kappers vertellen over dit platform.

look-of-the-day

Keune heeft www.streetsalon.com gelanceerd, die je ook als app op je mobiel of iPad kunt downloaden. Vorige week lieten we al zien waarom dit zo'n handige app is voor iedereen die op zoek is naar inspiratie. Voor de kapper si het veel slimmer om een look uit de Keune StreetSalon app te kiezen en aan je kapper te laten zien, omdat de kapper dan meteen kan zien hoe het gemaakt is. Ook kappers zijn enthousiast.

Building-green

The Building GreenDutch werkt met Keune, een Nederlands merk - dus dichtbij en daardoor beter voor het milieu. Veel andere Nederlandse elementen in de salon; tapijt van het Rijksmuseum, tulpen en delfts blauw. Going Dutch met een knipoog!

Estella van Oers en Rachel Geerman zijn mede-eigenaars van twee van de meest hippe salons van dit moment in Amsterdam; The Building AMS en The Building GreenDutch. Wij vroegen hen naar hun ervaringen met dit platform voor kappers. Kijk je mee?

Heb jij de StreetSalon app al bekeken?