Home Je Make-up verwijderen met een doekje?
SPECIALS & UPDATES

Je Make-up verwijderen met een doekje?

Je gezicht elke ochtend en elke avond reinigen is natuurlijk van groot belang als je het mij vraagt. Make-up loze dagen of full make-up dagen dat maakt geen verschil. Je huid lekker schoonmaken en verfrissen hoort bij de dagelijkse routine.

makeup-eraser3

Normaal gesproken reinig ik mijn gezicht altijd met een reinigingsfoam of -melk. Met het zachte, roze doekje van MakeUp Eraser zou dit niet meer nodig zijn en is enkel het gebruik van het doekje voldoende. Eerste indruk van dit product is super girly en mega zacht. De verpakking en vormgeving scoort in elk geval al punten bij mij. Maar zou dit dan echt het proces van het gezicht schoonmaken dan echt makkelijker maken? Sneller maken? Minder producten gebruiken?

makeup-eraser4

Op de gebruiksaanwijzing staat dat het doekje eerst onder een (lauw)warme kraan natgemaakt moet worden en je vervolgens rustig over je gezicht heen moet gaan met de natte doek. Wanneer ik deze instructies opvolg, gaat de gezichtsmake-up er best gemakkelijk af. Oogmake-up gaat wel wat lastiger en dan met name de mascara. Wanneer je even rustig de tijd neemt en de natte doek even laat rusten op je wimpers met mascara dan gaat dit er alsnog ook prima van af.

makeup-eraser2

Het gebruik van de MakeUp Eraser geeft me een beetje en spa-achtig gevoel door het super zachte materiaal dat er gebruikt is en het warme, schone gevoel dat het doekje achterlaat. Ik geef mezelf met dit product eigenlijk een beetje een mini gezichtsmassage and I like it! Wel ga ik een keer of drie met het doekje over mijn gehele gezicht en hals heen om zo alle (make-up) resten mee te nemen. Tussendoor spoel ik het doekje weer goed uit voordat ik opnieuw over mijn gezicht heen ga.

makeup-eraser1

Als je het mij vraagt, is dit een fijn product en een slimme uitvinding. De verpakking en uitvoering van het product is erg cute en vrouwelijk. Het doekje zelf is heerlijk zacht voor de huid en het haalt prima je make-up weg. Wel voeg ik zelf toch nog een beetje reinigingsfoam toe om er echt zeker van te zijn dat alle make-up verwijderd is, maar dit is puur een persoonlijke toevoeging.

De MakeUp Eraser kost € 19,95.