Home Het 'nieuwe normaal'? Bescherming in de salon
Hair update

Het 'nieuwe normaal'? Bescherming in de salon

Straks gaan hopelijk de salons weer open en veel kappers zijn nu al bezig met het bestellen van beschermingsmiddelen voor de veiligheid van henzelf én die van hun klanten. Gelukkig zijn er veel slimme oplossingen om besmetting zoveel mogelijk tegen te gaan.

Mondkapjes als fashion statement

Guy Sarlemijn introduceert een reeks trendy mondkapjes voor kappers. Want als de salons straks weer open gaan, wordt er veel van kappers verwacht om hun eigen veiligheid, maar ook die van hun klanten zeker te stellen. Het dragen van een mondkapje lijkt daarbij een logische oplossing.Deze ondernemer, bekend van al die prachtige saloninterieurs, besloot niet langer te wachten en ontwikkelde deze leuke mondkapjes in verschillende designs.

De mondkapjes liggen momenteel bij TNO om voor FF2 certificering, dit zal hoogstwaarschijnlijk voorwaarde gaan worden. Ze zijn uitwasbaar en gemaakt van materiaal, waarvan de vezel 200 keer kleiner is dan haar. Er zijn 14 varianten.

Preventieschermen

Ook preventieschermen dragen bij om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen. Bij Viruspreventiescherm.nl kun je schermen op maat laten maken of kiezen voor de standaardmaten. Plaats de schermen tussen de stoelen, bij de kassa of aan de koffietafel waar jouw klant kan wachten. Ook is er een hygiënisch, transparant masker dat bescherming biedt. Handig voor in de salon!

Lees ook ; Inzichten na corona