Home Herfst balayage met freehand painting
Hair update

Herfst balayage met freehand painting

Het is herfst en o wat zijn de kleuren mooi! Zo ongeveer alle nuances van bruin, rood, oranje, geel en groen zien we terug in de natuur. Ik liet me inspireren en deel graag een herfst balayage met freehand painting techniek met jullie om dit mooie resultaat ook te bereiken. LET OP: for professionals only! Geen kapper en wil je ook zo'n mooie herfstkleur? Ga dan als de wiedeweerga naar jouw professionele kapper.

Deze uitleg hieronder is uitsluitend bedoeld voor professionele kappers. Dus lees je dit en ben je geen kapper? Maak dan een afspraak met jouw kapper en vraag naar zo'n mooie balayage in herfstkleuren.

Herfst balayage
Herfst balayage met freehand painting
Herfst balayage
Herfst balayage met freehand painting

How to:

  • Aanzet: kleurhoogte 4 op 10 volume (1:1), met kwast en veeg techniek ingezet.
  • Lengtes: ingezet met Balayage Highlights met Free Hand Painting techniek. Het restant van het haar is ingezet met een warme Copper Orange op kleurhoogte 8 op 10 volume.
  • Tip: haal de folies er bij de wasbak uit, veeg met een keukenrol de blondering weg en masseer het overige Copper door de highlights. Dit zorgt voor een extra heldere koper kleur als highlights.
  • Tip: masseer tussen wijs- en middelvinger de donkere aanzet naar de lichtere lengtes toe voor een mooie blend. De overgang smelt als het ware samen.

Lees ook: 3D Balayage met een herfsttintje