Home 3D Balayage met een Herfst Tintje
Get the look

3D Balayage met een Herfst Tintje

Goodbye summerlook, hello autumn!
Er is geen ontkomen aan! De temperatuur gaat dalen, het wordt weer iets sneller donker, misschien heb jij al stiekem eens aan de thermostaatknop gedraaid voor een graadje warmer. Aan alles komt een eind, zo ook aan onze heerlijke zomer. Als je in de spiegel kijkt zie je vast en zeker nog een nazomerse look die eigenlijk een opfrisbeurt kan gebruiken. En als je in de kledingwinkels kijkt liggen de heerlijke warme vesten al op je te wachten en hangen de rekken vol met nieuwe herfsttrends.

3d balayage

Meer haarkleur inspiratie? Bruin: dé kleurtrend voor de komende jaren

Tijd voor een nieuwe kleur!

 Maar de echte herfst look begint toch eigenlijk wel bij de kapper. YES…. Tijd voor een nieuwe haarkleur!
Haartrends, je kun er over twisten, de een vindt dit en de ander vindt dat. Maar wat mij sterk opvalt is dat vrouwen erg op zoek zijn naar kleuren die lange houdbaarheid garanderen en bovendien uitgroei-vriendelijk zijn. Harde contrasten zijn daarbij een beetje taboe.
 Daarbij neem ik de trends mee vanuit het voorjaar en ben ik van mening dat de balayage zijn langste tijd nog niet gehad heeft. Wij hebben hem alleen in een spannender jasje gestoken en noemen hem 3D-Balayage.
balayage-3d

Balayage?

Wat balayage precies inhoudt, dat vertel ik je je natuurlijk graag. De keus om een mooie warme onderkleur te nemen is een feit. Dit kunnen zijn: mooie warme rood tinten, aubergine, warme bruin tinten en uiteraard ook warme blond tinten. En dan met de magische touch van een balayage.
Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Dit geeft een, natuurlijk 3D-effect aan je haarkleur. Een groot voordeel is: het geeft amper uitgroei. Denk aan het principe “Less is More”, het zorgt voor een zachte look.

Wat maakt een balayage anders?

Deze techniek kan goed worden aangepast aan de natuurlijke valling van jouw haar en bij je coupe, en het geeft een subtiel effect. Bovendien is het volledig onderhoudsvriendelijk.

Geschikt voor alle haarkleuren/haartypes?

Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij alle haarkleuren. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie, de kleurtechniek en het effect blijft hetzelfde. Krijg jij ook al de kriebels en wil jij trendsetter zijn, maak dan nu een afspraak bij je kapper
Bekijk mijn mooie voorbeelden om je te inspireren.
brandlezz-02

Maak een personal mood board!

  1. Doe een color research voordat je naar de kapper gaat.
  2. Dit kan bijvoorbeeld op internet of in een leuk tijdschrift.
  3. Kappers zijn visueel ingesteld en je helpt je kapper enorm als je vooraf al wat voorwerk hebt gedaan. Door een look and feel samen te stellen van jouw ideale haarkleur of kapsel komen jullie samen sneller tot een gelaagd resultaat. 

Leestip! Houtskool voor je huid!