Home Haartrends | Intimate by Angelo Seminara
Get the look

Haartrends | Intimate by Angelo Seminara

De gloednieuwe Goldwell Global Ambassador Angelo Seminara heeft een haarcollectie uitgebracht die geïnspireerd is door het isolement van het thuiszitten en de innerlijke zelfreflectie van het afgelopen jaar. Want wat zijn we onszelf tegengekomen tijdens de lockdown! Niet alleen de kappers die thuis zaten, maar ook alle klanten die letterlijk met in handen in het haar zaten.

Deze ingetogen collectie weerspiegelt het stille vertrouwen dat alleen wordt bereikt door aangeboren zelfkennis en de acceptatie van het eigen zelf. 

Spiegelwaardig

Met dit in gedachten creëerde Seminara de Intimate-collectie, een reeks spiegelwaardige looks die de aandacht vestigen op vrouwen die zich volledig op hun gemak voelen en hun haar mooi en zelfverzekerd dragen. 

Afgelopen jaar kon ik het fysiek wat rustiger aan doen en heb ik een stapje terug gedaan. Dit gaf mijn innerlijke creativiteit de ruimte – en Goldwell LightDimensions kwam bij elke stap tegemoet aan mijn verbeelding.De nieuwe, geavanceerde formules zijn doordrenkt met onovertroffen technologieën die me hielpen verbluffende, gelijkmatige resultaten te creëren in elke look van de Intimate-collectie.

Angelo Seminara

HAAR: Angelo Seminara, Takashi Kurokawa | FOTOGRAAF: John-Paul Pietrus | STYLIST: Niccolo Torelli | MAKE-UP: Daniel Kolaric

Lees meer over Angelo Seminara