Home Glanzend gehydrateerd haar dankzij Milk_Shake Natural Mask
Onze favorieten

Glanzend gehydrateerd haar dankzij Milk_Shake Natural Mask

Ruim een maand geleden reed ik helemaal naar Varsseveld voor een heel bijzondere deep treatment behandeling van het Italiaanse merk Z.one Concept. We werden warm ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om alles goed uit te leggen.

De Natural Mask is er in - letterlijk - verschillende smaken, want deze maskers zijn zo mild dat je ze zelfs kunt eten! Zo is er een cacao, papaya, melk en yoghurt variant. Voor mij werd melk gekozen, omdat dit mijn haar extra hydrateert. Hierdoor zou mijn pluizige 'suikerspin' haar weer glad en glanzend worden. If that may be true!

Treatment

Z.one-Milk-shake

Het masker bestaat uit twee delen; een basis en de toevoeging, die samen in een kommetje met garde worden gemengd. Na het wassen en een heerlijke hoofdmassage wordt dit mengsel plukje voor plukje met een kwast aangebracht.

Z.one-treatment2

Dat duurt wel even, maar er wordt ook geen haartje overgeslagen! Daarna wordt alles in een handdoek gewikkeld en gaat mijn hoofd onder de warmtekap voor 10 minuten. Door de warmte gaan de haarschubben openstaan, waardoor het masker nog beter door het haar opgenomen kan worden. Daarna wordt alles goed uitgespoeld en kan het leuke werk beginnen - stylen!

Resultaat

Z.one-treatment

Haar APK

Ik leg uit dat ik mijn haar graag sluik draag en met föhn en meerdere borstels wordt mijn haar vakkundig in model gebracht. Als ik eindelijk aan mijn haar kan voelen, sta ik versteld van het verschil! Niet alleen oogt mijn haar veel gladder en gezonder, het voelt ook voller en dikker aan. Nu neem ik zelf thuis ook weleens een maskertje, maar dit is echt een enorm verschil. Voor mij is deze behandeling daarom zeker de moeite waard, zie het als een APK voor je haar!

Zone-Before-afterOok thuis, na een aantal keren wassen, merk ik dat mijn haar nog steeds wat voller aanvoelt en dat het makkelijker in model te föhnen is. Al met al heeft het effect bij mij denk ik zeker 3 weken geduurd. Als ik een keer extra tijd heb, ga ik zeker nog eens zo'n behandeling laten doen want ik merk echt verschil en dat gaat toch echt wat verder dan het effect van een maskertje thuis!

Ik raad het iedereen aan: verwen jezelf een keer en zoek een Z.one Concept kapper op bij jou in de buurt. Wie weet zit jij straks met melk of chocolade in je haar!