Home Get the Look: Color fresh
Get the look

Get the Look: Color fresh

Herken je dat? Je mooie haarkleur is eigenlijk niet zo heel mooi meer tussen 2 kappersafspraken in, maar het is nog te vroeg om weer naar de kapper te gaan. Wella Professionals komt juist voor die momenten met een ideale oplossing: het Color Fresh Mask dat het haar zowel kleurt én verzorgt. Tijdens de Amsterdam Fashion Week werd dit innovatieve product al gebruikt door Chef de Cabine Bianca van Zwieten voor de show van Elzinga.

Bianca van Zwieten is niet de eerste de beste. Ze won al eerder de titel Hairdresser of the Year en ze werkt graag met de producten van Wella Professionals. Zij is heel enthousiast over deze nieuwe aanwinst. Bianca: "Met het Color Fresh Mask kan ik al mijn extensions en pruiken kleuren, zonder kwaliteit te verliezen. Ook spoelt het masker mooi 'tone to tone' uit. De kleur die ik voor deze look heb gebruikt is een combinatie van Pearl Blonde en Blue. Dit zorgt voor mooie pasteltinten. Pearl Blonde gebruik ik als een 'clear'. Met deze kleur kan ik alle tinten zachter en meer pastel maken."

Het is een heerlijk product om verschillende tinten mee uit te proberen en de kwaliteit van het haar wordt er alleen maar beter van!

Bianca van Zwieten

Met deze producten creëer je deze 'Color fresh' look!

  1. Wella Professionals Color Fresh Mask Pearl Blonde - verzorgend masker die je haar een mooie platinum glow geeft
  2. Wella Professionals Color Fresh Mask Caramel Glaze - deze mooie karamelkleur geeft elke blondine een warme gloed!
  3. Wella Professionals Color Fresh Mask Copper Glow - liever koperrood? Dan is dit kleurmasker perfect!

Er zijn maar liefst 11 mooie tinten van het Color Fresh Mask verkrijgbaar: Golden, Pearl, Lilac, Chocolate, Caramel, Rose, Copper, Blue, Pink, Red & Mint.