Home F N G R P R N T S: Bestel jouw persoonlijke shampoo en conditioner!
Hair update

F N G R P R N T S: Bestel jouw persoonlijke shampoo en conditioner!

Op 1 mei komt er een revolutionair, nieuw haarmerk op de markt: F N G R P R N T S! De naam zegt het al: jouw haar is net zo uniek als je vingerafdruk en daarom introduceren de makers van het Nederlandse merk Oolaboo gepersonaliseerde haarverzorging!

Het concept is even baanbrekend als eenvoudig; aan de hand van een vragenlijst op de website, kies je een shampoo en conditioner op maat, helemaal aangepast aan jouw persoonlijke haarbehoeftes. Het gaat zelfs zo ver dat je zelf de geur en verpakking kunt bepalen, jouw naam staat zelfs op de flesjes. Wie wil dat nou niet, een product dat speciaal gemaakt is voor jou?

Op www.fngrprnts.com kun je een test invullen, waarna een unieke mix van ingrediënten wordt samengesteld om jouw persoonlijke receptuur mee te creëren. Het duurt ongeveer een week nadat je de test hebt ingevuld, voordat je een prachtige doos krijgt thuisbezorgd met jouw unieke shampoo en conditioner.

Voor vervolgbestellingen kun je een abonnement afsluiten. Je kunt dan altijd jouw receptuur, frequentie van levering of de volgende leverdatum aanpassen om ervoor te zorgen dat jij jouw shampoo en conditioner krijgt wanneer je deze nodig hebt. Maar je kunt natuurlijk ook altijd zonder abonnement een nieuwe bestelling plaatsen.

Wat zit erin?

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waarvan wij de oorsprong kennen, worden nauwkeurig voor jou geselecteerd en gecombineerd: wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen.

Jouw uiteindelijke producten zijn 100% veganistisch en wordt niet op dieren getest.

Ontwikkeld om volledig veilig en functioneel te zijn, bevat jouw recept geconcentreerde botanicals, hightech moleculen en bevatten deze geen onnodige chemische of schadelijke ingrediënten. Jouw uiteindelijke producten zijn 100% veganistisch en wordt niet op dieren getest. Wij vermijden het gebruik van siliconen in jouw formule. Liever gebruiken wij plantaardige oliën, deze zijn beter voor jou en voor het milieu. Siliconen bevatten geen werkzame stoffen en voegen daarom niets toe aan je haar. Ze vormen alleen een (plastic) laagje over je haar. Als je nog niet eerder siliconenvrije producten hebt gebruikt, kan het daarom even duren voordat je eraan gewend bent.

En dan de geur!

Je kunt kiezen uit 4 verschillende geuren voor jouw persoonlijke shampoo en conditioner:

  1. lemon cheesecake
  2. sandelwood compote
  3. rose & jasmine sorbet
  4. vanilla brûlée

Of je kunt kiezen voor een parfumvrije variant.

Unieke flacons

Om jouw flacon zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je tenslotte kiezen uit verschillende etiketten met kleurrijke illustraties om jouw shampoo en/of conditioner nog persoonlijker te maken.

Help de bijen

Bij één op de drie dingen die op je bord liggen, hebben bijen een rol gespeeld. Nu het wereldwijd niet goed gaat met de bijenstand door onder andere pesticiden, beseffen wij des te meer hoe belangrijk het is om zuinig te zijn op onze wereld.

Het teruglopen van de bijenstand vormt een bedreiging voor de biodiversiteit en daarmee ook voor onszelf. F N G R P R N T S ondersteunt daarom het werk van de Bijenstichting, die zich sinds 2010 inzet voor bijen en ze beschermt tegen uitsterven.

Van elk verkocht F N G R P R N T S product wordt een vast percentage aan de Bijenstichting gedoneerd. Een bestelling plaatsen bij F N G R P R N T S is daarom niet alleen een cadeau voor jezelf, ook de natuur om ons heen profiteert ervan mee.

Via de eigen fngrprnts site kun je jouw unieke set te bestellen!

Lees ook : Mijn ervaring met FNGRPRNTS.