Home Essential Looks 2019 | Creating Tomorrow’s Colour Today
Hair update

Essential Looks 2019 | Creating Tomorrow’s Colour Today

Schwarzkopf Professional presenteerde de Essential Looks 2019 onlangs in Brussel aan 700 kappers!

Essential-looks-19-03

Schwarzkopf Professional National Ambassador Guy De Waen knipte en finishte on stage een grafische coupe, waarbij de hand van de meester duidelijk zichtbaar werd. Ook was er aandacht voor het nieuwe kleurproduct TBH, True Beautiful Honest. 3 modellen gekleurd met deze veganistische kleuren met poederachtige resultaten, perfect voor de doelgroep van nu met een natuurlijk eindresultaat. Bovendien geschikt voor een gevoelige hoofdhuid.

Daarna werden de 3 Essential Looks trends werden gepresenteerd:

Essential-looks-19-04

Trend 1: Color Clash

Bij Color Clash een explosie van kleur. Platinablond haar met violine microlights, paars Afrohair en de nieuwste bruintinten (Ashy cedar).

Essential-looks-19-06

Trend 2: Texture Tension

De rain color tool werd gepresenteerd, die speciaal voor Schwarzkopf Professional door de Spaanse topkappers Xpression is ontwikkeld.

Trend 3: Urbaganza

Sterke grafische vormen, de modellen klassiek met onverwachte combinaties. De lijnen zijn scherp en het draait allemaal om hoogglans. Guy de Waen knipte een kapsel met diversiteit in grijstinten.

Emre Ayaksiz uit Turkije

Essential-looks-19-07

Prachtige modellen, lang haar, mooie styling en kleuren. On stage liet Emre zijn kwaliteiten nog een keer zien door de subtiele veranderingen waarmee de modellen nog mooier werden. In Istanbul werkt Emre met 47 medewers in zijn salon met 3 verdiepingen!

Shaping futures

Tom Sneppe vertelde op het podium over het goede doel dat door Schwarzkopf Professional geïniteerd is: Shaping Futures, waarbij kansarme jongeren in Zuid-Afrika het kappersvak geleerd wordt, om zo in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Een mooi initiatief, waar vrijwilligers zich voor aan kunnen melden.

Arjan Bevers presenteerde Vibrance

Essential-looks-19-01

Schitterende modellen, prachtige styling en geweldig haar, alles gekleurd met Vibrance. Alles klopte! De modellen stonden op een draaiplateau als poppen, rondgedraaid door de dansers.

Essential-looks-19-02

Bij ieder model legde Arjan uit welke producten hij gebruikt had om de kleur zo te krijgen.

 

 

Foto credits: Hans de Vries / Getinthepicture