Home De visie van Huub Eysink: It's all up to you!
PRO NIEUWS

De visie van Huub Eysink: It's all up to you!

Huub Eysink is Artistique Director voor Davines NL en heeft twee salons - Hair Plaza - in Hattem en Zwolle. Eind mei liet hij zijn eigen show en visie zien op sustainable beauty en de laatste haartrends. Zijn show heette 'Us' en had als boodschap It's all up to you. Hiermee bedoelde Huub dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het milieu en hoe wij de aarde achterlaten voor de volgende generatie.

Er was speciaal een klein meisje, Lisa, meegevlogen naar Parma om dat statement extra te benadrukken. Zonder blikken of blozen liep ze op het podium en strooide, als een soort bruidsmeisje, bloemblaadjes rond.

IMG_3887

Huub: "Lily is onze toekomst, onze volgende generatie. Ik wil jullie een boodschap geven. Het is aan ons allen. Als we niets doen, kan zij niet opgroeien."

IMG_3817

Een krachtig statement, maar wel nodig. Het wordt gelukkig steeds meer mensen duidelijk, dat we niet zo kunnen doorgaan. Als alle kappers, over de hele wereld daar ook van bewust zouden zijn, en al die klanten, wereldwijd ook. Als we allemaal oog zouden hebben voor het milieu, dierenwelzijn en respect zouden hebben voor deze aarde die we allemaal moeten delen, zou dat al een enorme impact hebben. Daarom is deze boodschap zo mooi en krachtig en daarom zijn de inspanningen van Davines zo te prijzen. Niets 'druppel op een gloeiende plaat', we zouden er allemaal een voorbeeld aan moeten nemen!