Home De kapsels van de Style Master Show 2017
Hair update

De kapsels van de Style Master Show 2017

Zoals jullie hebben kunnen lezen, was ik dit jaar bij de Style Masters Show van Revlon Professional. Een enorm spektakel met vele shows en heel veel prachtig haar.

Gelukkig had Revlon ook aan haar gasten gedacht en zo kreeg ik een persoonlijke make-over van niemand minder dan Benelux Finaliste Betlem Taravilla. Ik voelde me heel vereerd want Betlem heeft al jaren en jaren ervaring dus ik had me geen betere styliste kunnen wensen. En daarbij is ze ook heel leuk en gezellig en hadden we een al behoorlijke voorpret met een lekker glaasje champagne erbij!

VERSLAG STYLE MASTERS SHOW

Betlem

Betlem liet me zien hoe je met een stijltang mijn rechte bob veranderde in een nonchalante wavy bob, door halverwege een aantal slagen te draaien en dat vervolgens met je vingers weer af te zwakken. Ik was heel blij, eindelijk iets dat ik thuis ook zelf kan!

Kapsels1

Eenmaal gearriveerd op het gala, keek ik mijn ogen uit. Wat mij betreft stond één kapsel met kop en schouders boven de rest uit door haar originaliteit. Dat was van een Italiaanse blogster die groen met bladgoud rondom haar middenscheiding had en met goudkleurige schuifspeldjes sterren had gemaakt. Prachtig en toch niet heel erg moeilijk, geniaal!

Ook op het podium was veel moois te beleven, hieronder een selectie.

Kapsels5 Kapsels4 Kapsels3 Kapsels2