Home De hipste mondkapjes voor veilige kappers
Hair update

De hipste mondkapjes voor veilige kappers

Nu de salons weer open zijn, vinden veel kappers het toch veiliger om een mondkapje te dragen. In sommige salons wordt dat ook van de klant verwacht. Maar een saai wit mondkapje staat niet zo gezellig. Daar heeft Guy Sarlemijn Design een hele mooie oplossing voor gevonden: mooie design mondkapjes in 11 verschillende variaties. Zo wordt het dragen van een mondkapje een stuk leuker!

Veilig

Deze mondkapjes zijn niet alleen mooi, ze zijn ook veilig en gemaakt van Evolon*. De antiallergische samenstelling vormt een natuurlijke barrière tegen smog, stof, bacteriën, pollen en andere allergenen. Het dichte weefsel van microvezels zorgt voor voldoende luchtdoorlaatbaarheid en voert vocht af onder het masker.

Wasbaar en handig voor overal

Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten: small, medium en large en je kunt ze oneindig wassen op 60 graden. De zwarte elastiekjes en stiknaden zorgen voor een veilige afsluiting. De mondkapjes zijn niet alleen veilig in de kapsalon, maar ook om naar de supermarkt te gaan, of om veilig met 't OV te reizen.

Omdat de mondkapjes speciaal zijn ontworpen voor contactberoepen zoals kappers en beautysalons, hoef je je niet schuldig te voelen. De productie van deze mondkapjes geeft dus geen druk op de mondkapjesbehoefte in de zorgbranche.

Kiezen & bestellen!

De mondkapjes kosten voor kappers €7,95 per stuk en je kunt ze per 10 stuks kopen. De mondkapjes zijn ook zeer geschikt om in de salon te verkopen voor de adviesprijs van €12,95 per stuk. Hoe meer je koopt, hoe voordeliger ze worden. Het enige 'probleem' is keuzestress, want ze zijn allemaal leuk. Je kunt ze hier bestellen. Welke kies jij?

Consumenten kunnen de mondkapjes ook hier bestellen.

*Evolon®, het materiaal waaruit de mondkapjes gefabriceerd worden, heeft een Oeko-Tex certificaat (standaard 100, klasse I), wat garandeert dat het materiaal vrij is van schadelijke stoffen, ook veilig is voor de gezondheid en veilig in contact kan komen met de huid. De antiallergische samenstelling vormt een natuurlijke barrière tegen smog, stof, bacteriën, pollen en andere allergenen. Het dichte weefsel van microvezels zorgt voor voldoende luchtdoorlaatbaarheid en voert vocht af onder het masker. Het materiaal geeft een uniek effect, dat qua structuur lijkt op linnen, zeer comfortabel, ademend en zacht is.

Lees ook Bescherming in de salon