Home De föhn van de toekomst
Hair update

De föhn van de toekomst

Featured Video Play Icon

Iedereen weet het: föhnen kan je haar uitdrogen, vooral als je met een te hete stand föhnt. Nu zijn er in de loop ter jaren wel nieuwe technologieën ontwikkeld, zoals een ionenstand, een koelteknop en zelfs infrarood stralen. Maar nu komt Dyson, jawel het merk van de beroemde zak-vrije stofzuiger, met een gloednieuwe inventie. De Supersonic is de eerste haardroger van dit merk en het is dan ook niet zomaar een haardroger! Ze hebben maar liefst 71 miljoen dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling hiervan.

Lees ook ! Getest : Is de nieuwe Dyson föhn z'n geld echt waard?

dyson1

Ten eerste zijn alle opzetstukken magnetisch, waardoor je ze moeiteloos op en af kunt zetten. Ook het model is anders dan we van een föhn gewend zijn. Maar het belangrijkste doel van deze föhn is de gezondheid van het haar op peil houden. Dit apparaat meet de geblazen luchttemperatuur 20 keer per seconde en zorgt er vervolgens voor dat de gekozen temperatuur exact zo blijft. Als de lucht te warm wordt, koelt hij automatisch af. Daarnaast is de föhn extreem licht, dat komt door de kleinste motor die Dyson ooit heeft gemaakt en verborgen zit in het handvat.

De föhn wordt in september verwacht en kost rond de 300 euro. We zijn natuurlijk heel benieuwd dus review volgt dus stay tuned!