Home De 'Essential' looks van 2017
Get the look

De 'Essential' looks van 2017

Afgelopen week hield Schwarzkopf haar grote show in Utrecht. Deze avond werden de trends voor 2017 getoond en daarnaast werd het publiek 'getrakteerd' op een geweldige show van Toni&Guy uit Londen.

Toni&Guy zijn backstage verantwoordelijk voor de vele kapsels van de London Fashion Week en deze creaties werden nogmaals geshowd. Ook hier zagen we veel knotjes, knoopjes en mini-buns. De boxer- of tiger- braid was duidelijk inspiratiebron voor Toni&Guy.

Schwarzkopf had haar Essential Looks voor 2017 onderverdeeld in 3 trends:

1. COLORAMA

Schwarzkopf-colorama

Japan en dan met name Tokyo, manga en schattige Japanse Hello Kitty meisjes waren inspiratiebronnen voor kapsels met felle, uitgesproken kleuren. Duidelijk een trend voor de durfals, maar je kunt het effect ook afzwakken door je kapper te vragen om een pastel-variant. Misschien toch iets toegankelijker dan fel geel ...

2. BEAT ICON

Schwarzkopf-beat-icon

De swinging sixties en dan met name in London vormen inspiratiebronnen. Geometrische zwart-wit patronen en kapsels met een knipoog naar Vidal Sassoon. Leuk en heel draagbaar, behalve misschien de extreme kleurcontrasten die we bij de grafische kapsels zagen. Maar een slimme kapper weet daar vast de juiste inspiratie uit te halen!

3. OPULENT

Schwarzkopf-opulent

Mad Men, de Franse Riviera, upbeat glamour van weleer. Deze kapsels met krul en slag zijn supervrouwelijk. De intense kleurschakeringen maken het actueel. Voor de liefhebbers van krul en haarlak!

BLONDME

Schwarzkopf-blondme

Topkapper Arjan Bevers liet zien wat de blondtrends van deze zomer zijn. Veel as-tinten en rosé blond. We love! En weet je wat het fijne is? Dankzij nieuwe producten, is het mogelijk om makkelijker van donker naar licht te gaan. Blond is dus weggelegd voor iedereen!

TONI&GUY

Schwarzkopf-TG2 Schwarzkopf-TG1

Klap op de vuurpijl was toch wel de gevarieerde show van Toni&Guy. Vernuftige kapsels, afwisselend lang en kort, we keken onze ogen uit!

Heb je al zin in de zomer? Welke trend spreekt jou het meeste aan?

 

 

Lees ook; Essential Looks 2018 met Avantgarde, Streetstyle, Gucci, Pixelhair & beyond Blonde OF de Essential Looks 2019 | Creating Tomorrow’s Colour Today