Home De Black Hair Box, dé beautybox voor vrouwen met krullend- of kroeshaar!
Hair update

De Black Hair Box, dé beautybox voor vrouwen met krullend- of kroeshaar!

Bijna is de eerste Black Hair Box een feit! Vanaf 7 juni is deze box verkrijgbaar in de webshop Curlsofnature.com. Jullie kennen vast wel de Beauty Box , Truly Yours en de Glossy Box. Een maandelijkse verwendoos met miniaturen en samples van allerlei beautyproducten. Helaas zijn deze dozen minder geschikt voor de donkere dames onder ons, met krullend en kroeshaar. Daar moest verandering in komen vonden wij! De box bevat miniaturen en full-size producten van luxe beauty- en haarmerken.

Box-2De Black Hair Box gaat €15 kosten en we kunnen alvast verklappen dat deze eerste editie een volle doos is geworden met luxe haarproducten, haaraccessoires en make-up. Bovendien bevat één van de dozen een gouden enveloppe met waardebon voor een complete haar make-over bij één van de beste black hair salons in Nederland. De box is een limited edition met een oplage van 250 stuks. Wees er daarom snel bij want op=op!

Via de Facebook pagina van Black Hair Box worden fans op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de box. Vind je dit leuk? LIKE ons dan hier!

Initiatiefnemers

Wiewathaar.nl
Wij besteden vaak aandacht aan Black Hair en vinden dat dit haartype veel meer aandacht verdient in Nederland. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat er nu ook een beauty box op de markt komt voor krullend- en kroeshaar. We doen dit samen met CurlsofNature en MyBlackHair, online platformen die zich puur op dit haartype richten.

Curlsofnature.com
CurlsofNatureCurlsofnature.com is de haarspecialist op gebied van Europees /gemengde krullen, kroes en chemisch* behandeld haar. Zij staan bekend om hun persoonlijk advies en distributie van hoogwaardige, natuurlijke productlijnen voor haarproblemen. Veel merken brengen zij als eerste op de Nederlandse markt. Curlsofnature.com is opgericht door Mooney Zichterman. *relaxt, curly perm en gekleurd haar  

Myblackhair.nl
MyBlackHairMyblackhair.nl (gelanceerd in 2009) is met maandelijks meer dan 30.000 bezoekers het grootste Nederlandse online blackhair&beauty magazine. Dagelijks wordt de site geüpdate met de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van blackhair en beauty. Myblackhair.nl is opgericht door Aïsha en Megisa Esseboom.

Helaas is de box niet meer bestelbaar