Home Created in NL by Müfide Halaceli
Get the look

Created in NL by Müfide Halaceli

Müfide heeft een high-end salon & spa in Hengelo en woont temidden van het mooie Twentse landschap, waardoor ze zich graag laat inspireren.

Deze plek bevindt zich midden in Twente en als ik daar ben krijg ik inspiratie en wil ik meteen aan het werk. Ik bel dan de fotograaf en mijn model en ga snel een mooie moodboard maken. Ik heb Hellen van Rees gevraagd voor de styling, Zij heeft ook Lady Gaga gekleed met een prachtige creatie. Het geeft mij superveel kracht en inspiratie om met deze creatieve mensen te werken.

Müfide Halaceli

Ik ben altijd op zoek naar mooie locaties in de natuur.

Over Müfide Halaceli

Müfide Halaceli is jarenlang een van de topkappers met een high-end salon in het Oosten van het land: Müfide Hair & Art. Vanuit haar ambitie om het kappersvak naar een hoger niveau te tillen, deelt ze graag haar vakkennis aan jonge collega’s en daarom is zij in 2012 gestart imet de Mufide Hairacademy.

Hairstyling Müfide Halaceli | Fotografie Daan Koenderink | Make-up Müfide Halaceli | Styling couturier Hellen van Rees